STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 24.04.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 25.04.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

80 Benzi pentru testarea nivelului PH

15 Lei

80 Benzi pentru testarea nivelului PH Pret: 15 Lei

Categorie: Sport, Vacanta si Hobby
Cod: EC30460

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul 80 Benzi pentru testarea nivelului PH

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Set 80 de Benzi pentru testarea nivelului PH al apei si al diverselor lichidele. Testere pentru PH-ul apei.

Benzi pentru testarea nivelului PH pentru apa, saliva, sapun, suc de lamaie, lapte, detergent lichid, cosmetice etc.

-masoara PH-ul intre 1 si 14
-mult mai usor de folosit decat hartia clasica de turnesol 
-80 de benzi/cutie.
Testati PH-ul urinei si salivei in doar 15 secunde. 
Mod de folosire:
Pentru a testa urina: Testati prima si a doua urina dupa ce va treziti, si faceti media celor doua testari. Pentru a efectua testarea, scufundati o banda de testare scurt (scufundati si scoateti afara banda repede, nu lasati la inmuiat) in urina, scuturati banda de surplusul de urina care ramane pe ea dupa scufundare, si asteptati 15 secunde. Comparati culoarea rezultata cu scara de PH de pe  cutie, si cititi valoarea PH-ului care corespunde culorii benzii folosite.

Pentru a testa saliva: nu consumati nimic cel putin timp de 2 ore inainte de a face testul. Scuipati saliva intr-o lingurita. Scufundati o banda de testare in saliva si asteptati 15 secunde. Comparati culoarea rezultata cu scara de testare de pe spatele cutiei, si cititi valoarea PH-ului rezultata.

Interpretare rezultate:un rezultat al PH-ului in jur de 7.0 este perfect, inseamna ca organismul este echilibrat. Un PH de 6.5 este acid, iar un PH de 6.0 este foarte acid. Testati saliva si urina zilnic pentru o perioada mai lunga de timp pentru a monitoriza rezultatele. Daca PH-ul dvs. este sub 7.0, ar trebui sa adoptati o dieta alcalina si sa folositi produse alcalinizante (in principal apa alcalina si pulberi verzi). O cutie ajunge pentru 80 de testari, daca mergeti la un laborator sa va testati saliva, va costa o singura testare minim 20 de lei!

Caracteristici:
Greutate: 7g.
Dimensiune: 7cm x 4.5cm x 0.4cm.
De inalta precizie (0.01); testul cu hartie de pH cuprins intre 1 si 14.
Pentru identificare, gasiti pH-ul 1-14 grafic color in fiecare ambalaj.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul 80 Benzi pentru testarea nivelului PH au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru 80 Benzi pentru testarea nivelului PH poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre 80 Benzi pentru testarea nivelului PH

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: 80 Benzi pentru testarea nivelului PH

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului 80 Benzi pentru testarea nivelului PH