Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac

143 Lei

Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac Pret: 143 Lei

Categorie: Produse Curatenie
Cod: EC34574

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Dispozitivul de curatare  cu aburi Window Vac, functioneaza pe baza a 4 baterii de tip AA ( neincluse in pachet) si reprezinta un aparat de curatat geamuri  fara fir ce functioneaza pe baza de aburi, fiind extrem de eficient in curatarea ferestrelor, faiantei, gresiei, ecrane, parbrize, oglinzi, mese din sticla, etc, iar rezultatul va fi unul fara urme sau pete.

Acest produs este complet igienic, intrucat rezervorul se goleste rapid si simplu, fara a intra in contact cu apa murdara, iar functia de vacuum elimina orice urma de pata sau scurgere de apa de pe suprafata pe care doriti sa o curatati.

Pentru curatare este nevoie sa plverizati pe suprafata pe care doriti sa o curatati un spray detergent, sa stergeti apoi cu o laveta si  sa veniti apoi cu aparatul care absoarbe apa lasand in urma o fereastra curata, fara urme sau impuritati.

Aspiratorul poate fi utilizat si pentru spalarea oglinzilor, curatarea lichdelor rasturnate pe masuta, stergerea condensului de pe geamuri, stergerea stropilor de apa de pe gresie si faianta, curatarea peretilor cabinei de   dus, etc.

Poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior, fiind fara fir

Functioneaza cu 4 baterii AA ( nu sunt incluse).

Rezervorul are capacitatea de max 200ml.

Aproximativ 27cm lungime.

Instructiuni de utilizare:

Este necesar ca geamurile sa se spele initial  cu apa si detergent de geamuri nespuman sau substante special destinate acestei operatiuni.

Dupa dizolvarea integrala a mizeriei de pe geamuri, se va folosi aspiratorul Window Vac pentru a inlatura de pe sticla apa murdara.

Suprafata geamului va fi stearsa de lamela de cauciuc a aspiratorului cu miscari liniare, de sus in jos.

Daca spatiul nu o permite, se pot folosi si miscari orizontale, cu atentie insa pentru a se observa cand se umple rezervorul de apa murdara.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Aspirator electric curatare geamuri cu Vacuum fara fir Window Vac