Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm

113 Lei

Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm Pret: 113 Lei

Categorie: Lanterne LED, Bec LED, Proiectoare LED Becuri cu LED
Cod: EC35647

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Bec LED din Sticla, Decorativ, Edison Vintage, 4W, Alb Cald, E27, cu glob din sticla Rotund 8x13cm, este atat o sursa de iluminat deosebita care ofera un efect vizual special si inedit, cat si un element de decor ideal pentru designul interior al cafenelelor, restaurantelor, hotelurilor, barurilor, ceainariilor, teraselor, cluburi, magazinelor si spatiilor comerciale, galeriilor de arta, muzeelor, complexelor rezidentiale, saloanelor de evenimente festive sau chiar al coltului de relaxare din casa dumneavoastra.

In interiorul globului de sticla, sunt inserate buchetele de led-uri, care , odata aprinse, ofera un efect vizual deosebit,  fiind pe langa o sursa de iluminat eficienta si o decoratiune extrem de inedita si de speciala.

Poate fi punctul de atractie a incaperii unde este montat prin aspectul unic si deosebit, contribuind semnnificativ la design-ul unei incaperi.

Caracteristici:

- Bec din sticla cu soclu E27 cu LED-uri

- dispune de o lumina  Alba calda ambientala

- Forma bulbului: Rotund

- Diametru bec: 8cm

- Inaltime bec: 13cm

- Material bulb: sticla

- Culoare bec: transparenta

- Putere 4W

- Poate fi montat in corpuri de iluminat cu dulie E27

- Functioneaza la tensiune 220V

Culoarea si designul pot diferi, in functie de lot si de stocul disponibil.

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Bec LED Decorativ Edison Vintage 4W Alb Cald E27 Rotund 8x13cm