Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S

437 Lei

Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S Pret: 437 Lei

Categorie: Instalatii Luminoase, Brazi Artificiali de Craciun Brazi Artificiali de Craciun
Cod: EC34257

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Brad Artificial Tip Decorativ de Craciun 1.8m Decorat cu Fibra Optica Lumina Multicolora, cu suport metalic, inaltime totala Brazi artificiali de Craciun: 180 cm.

Daca te-ai intrebat, pana acum, de ce sa alegi un bradut artificial in locul bradului natural de Craciun, aici vei gasi avantajele de care te poti bucura:

  • brazii cu fibra optica au luminile deja incluse (acele bradului sunt decorate cu fibra optica, iluminata in culori schimbatoare)
  • nu le cad acele, precum se intampla cu brazii naturali cumparati in ficare an, de Craciun
  • Stiti ca nu mai incurajati taierea in masa a pomilor naturali in perioada sarbatorilor, ci veti avea, an de an, un minunat brad artificial de Craciun, decorat cu fibra optica si care are jocuri de lumini incluse
  • scapati de grija curateniei de dupa sarbatorile de iarna: brazii de Craciun cu fibra optica se strang foarte usor pentru a fi depozitati pentru anul viitor. Un brad natural de Craciun trebuie aruncat dupa sarbatorile de sfarsit de an. Brazii artificiali luminosi se strang si pot fi depozitati in casa, in boxa ori in garaj, pregatiti sa va incante privirea si in urmatorii ani!
  • Deoarece au jocuri de lumini multicolore, nu va mai fi nevoie sa cumparati decoratiuni suplimentare pentru brazii artificiali de Craciun, cum ar fi globuletele usor casante (se sparg usor in cioburi ascutite, sunt greu de agatat, de strans si de depozitat)
  • nu mai au nevoie de instalatii cu jocuri luminoase, luminile colorate ale fibrei optice inlocuindu-le pe acestea cu succes; daca, totusi, doriti un bradut cat mai decorat, instalatiile cu LED-uri de Craciun si beteala sunt alegeri excelente, aranjandu-se foarte usor pe crengile bradului. Daca adaugati si globulete, lumina reflectata de fibra optica creeaza o atmosfera si mai festiva.
  • tranzitul culorilor se face intr-un mod placut, camera dumneavoastra va capata un aer vesel, armonios, de sarbatoare
  • culori joc de lumini fibra optica dispusa in buchetele ~ rosu, albastru, verde
  • nu include decoratiuni suplimentare
  • in varful Bradului este deja montata o steluta cu fibra optica luminoasa multicolora
  • suportul de sustinere al pomului artificial este fabricat din metal 
  • ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii.
  • inaltimea totala a bradului este de 180 cm (impreuna cu suportul si steaua din varf)
  • alimentare 220V ~ 50 Hz  (alimentator inclus)

Achizitionand brazi artificiali de Craciun, decorati cu fibra optica, reduceti cheltuielile pentru achizitionarea decoratiunilor si instalatiilor luminoase dar si pe cele anuale, la achizitia brazilor naturali!

Calitatea superioara, cu ramurile suficient de dese, realizate cu fibra optica subtire - va permite utilizarea produsului timp indelungat, putandu-va astfel bucura de brad ani la rand, fara alte investitii ulterioare.

Produsul nu este ambalat de catre producator. Se livreaza in ambalaj protector.

Poza este exemplificativa si surprinde doar una dintre ipostazele bradului artificial si al luminilor acestuia. Suportul metalic de sustinere este inclus.

Nu expuneti la exterior decat bine protejat de intemperii (terase, balcoane acoperite).

Nu lasati nesupravegheat.

Nu curatati atunci cand este conectat la priza!

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Brad Artificial de Craciun cu Fibra Optica 180cm Suport Metal JUA13S