Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back

54 Lei

Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back Pret: 54 Lei

Categorie: IT Media Periferice PC Accesorii GSM
Cod: EC38098

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Breloc anti pierdere/anti furt cu Bluetooh si Localizare GPS Find Back, este un minidispozitiv inteligent ce utilizeaza tehnologia Bluetooth pentru a crea o arie de localizare intre dispozitiv si telefon pentru lucrurile  ce va intereseaza cel mai mult .

Acest aparat este conceput sub forma de breloc, pentru a fi putea fi cu usurinta atasat la chei, animalului de companie sau bagajului.

Acest dispozitiv se conecteaza prin bluetooth (4.0) cu telefonul dumneavoastra mobil, prin intermediul aplicatiei iSearching disponibila gratuit in AppStore, Android Market sau Google Play si poate fi utilizat pe telefoane cu sisteme de operare IOS sau Android.

Brelocul se poate atasa la chei, la zgarda unui animal de companie, se pot pune in portofel sau in geanta de mana sau il puteti pune in buzunarul unui copil mic, in timp ce iesiti cu el la plimbare.

In momentul in care brelocul se departeaza la o distanta intre 3-15m de dumneavoastra, se declanseaza alarma si veti fi avertizat, acesta dispune de alarma sonora si avertizare Led pentru o localizare cat mai eficienta.

In momentul activarii acestei alarme veti fi atentionat, iar atat telefonul cat si brelocul va vor atentiona prin semnalul sonor.

In momentul cand este declansata alarma, aplicatia marcheza pe harta locul exact unde sa pierdut legatura.
Daca nu gasiti prin casa obiectul de care ati prins brelocul (chei, portofel, geanta) apasati pe butonul corespunzator de pe aplicatie si veti auzi brelocul sunand, acesta va atentioneaza atat vizual cat si sonor. Daca nu gasiti telefonul dar aveti brelocul, atunci tineti apasat butonul de pe breloc si va porni alarma de la telefon.

Puteti utiliza brelocul pentru a face o poza cu telefonul (functia declansator de la distanta).

Brelocul Find Back utilizeara o baterie tip CR2532 (inclusa).
Setari si Utilizare:

Descarcati aplicatia iSearching din AppStore, Andrid Market sau Google Play direct pe telefonul dumneavoastra IOS sau Android.

Activati functia Bluetooth de pe telefon, pasul urmator necesita apasarea butonului de pe Breloc timp de 3 secunde pentru conectarea acestuia cu telefonul, aceiasi pasi trebuiesc urmati pentru oprirea dispozitivului.

Aplicatia va permite sa activati sau dezactivati diverse functii cat si setarea alarmei, harta, setare alarma silentioasa etc.

Puteti Plasa un dispozitiv la chei, unul in geanta copilului sau unul in portofel . In momentul in care doriti sa aflati unde se afla copilul, unde ati pus cheile sau daca portofelul dumneavoastra este sau nu in masina, puteti monitoriza toate acestea de un singur telefon din aplicatia instalata.

De asemenea, puteti sa activati alarma si din obiect pentru a afla unde este telefonul, activandu-i o alarma sonora si luminoasa.

Incorporat in sistem produsul are si functie de telecomanda wireless pentru selfie-uri si poze la distanta.

Raza maxima de conectare 3-15m.

Alerta se va declansa prin sunet si lumini (puteti alege diferite sunete din aplicatie).

Dimensiuni: 4.5x5x1cm

DESIGNUL SI CULOAREA POT DIFERI USOR IN FUNCTIE DE LOTUL SI DE STOCUL DISPONIBIL.
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Imagini pentru Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Breloc Anti Pierdere cu Bluetooth si Localizare GPS Find Back