STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 24.04.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 25.04.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda

368 Lei

Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda Pret: 368 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Camere video interior
Cod: EC27268

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Camera Video de Supraveghere cu Infrarosu Telecomanda si Inregistrare pe Card TF si BNC  este solutia de securitate ideala pentru locuinta, biroul, garajul, magazinul sau afacerea dumneavoastra.
 
Acest model de camera video poate fi conectata direct la un dispozitiv de inregistrare (prin intermediul cablului cu adaptor BNC cu care este prevazuta camera) sau poate inregistra si salva in acelasi timp informatia filmata direct pe cardul de memorie (prin intermediul slotului de card prezent in corpul camerei).

In cazul in care cardul de memorie este introdus in slotul camerei video, iar prin intermediul cablului cu adaptor BNC camera video este conectata direct la un TV/monitor, informatia stocata pe cardul de memorie poate fi vizionata pe acel monitor sau TV, camera putand fi controlata in acel moment si cu ajutorul mini-telecomenzii din dotare (telecomanda dispune de 6 butoane de control tip PUSH: Exit/OK/Derulare Inainte-Inapoi/Next/Back)

simplu de utilizat
carcasa metalica solida din aluminiu
acopera o suprafata/arie suficienta de filmare

poate fi utilizata atat in spatii interioare cat si la exterior (pentru utilizarea la exterior nu se recomanda expunerea/pozitionarea camerei sub directa actiune a ploii, ninsorii sau a razelor puternice de soare)
codare ~ MPEG4 (VGA 640x480) / 3 GP (CIF 352x288)
pentru o filmare de aprox. 24 ore spatiul ocupat pe cardul de memorie este de aprox. 4 Gb (in functie de rezolutia de filmare)
in cazul in care inregistrarea se face direct pe cardul de memorie - pentru vizionarea materialului filmat este necesara extragerea cardului din locasul aferent si introducerea lui intr-un dispozitiv ce va permite citirea informatiei
unghi de vizualizare de pana la 90 grade
introducerea sau extragerea cardului de memorie in/din slot se realizeaza prin scoaterea capacului din fata al camerei (prin desurubare)

suporta card de memorie TF de maxim 32 Gb (cardul de memorie nu este inclus)

prin intermediul suportului de prindere metalic inclus in pachet camera se poate monta/fixa pe diverse suprafete avand astfel posibilitatea de a filma din diverse unghiuri


buton de RESET (situat langa slotul de memorie)

temperatura de lucru ~ 0 - 70 grade Celsius

umiditatea de lucru ~ 10%-90% RH

camera este prevazuta cu suport/panou metalic retractabil/detasabil ce impiedica reflexia razelor solare asupra obiectivului

pachetul contine camera video, telecomanda (6 butoane de control), alimentator 220V, CD, suportul de prindere, dibluri si suruburi pentru fixare/prindere

 

Specificatii Tehnice

Procesor ~ Microprocesor ARM9 32 bit Microprocessor Core

Codare ~ MPEG4/3 GP

Resolutie ~ VGA 640 X 480; CIF 352 x 288

Lentila  ~ 3.6 mm/4 mm/6mm/8 mm

Shooting Speed ~ 1 Frame/sec la detectarea obiectelor in miscare (1 Frame/2min cand nu este detectata miscare)

Mod Inregistrare ~ in bucla (informatia este suprascrisa peste inregistrarile vechi, pentru a fi actualizate in permanenta inregistrarilor curente)

Pe inregistrare va aparea si intervalul orar

HD camera ~ 300000 pixel high-resolutinos

1/4'' Senzor imagine

Card memorie ~ 2 Gb - max. 32 Gb

24 LED

Filmare pe timp de noapte infrarosu (pana la 10 m distanta)

Alimentare ~ Input 220V / Output 12V ~ 1A

Indicator luminos pentru functionare (la inregistrare ledul albastru va lumina intermitent; mod standby - led Blue si galben vor lumina continuu; cand cardul nu este detectat sau nu este prezent in slot ledul galben va lumina intermitent)

Dimensiuni ~ Lungime 10 cm X aprox. 6.3 cm

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Camera Supraveghere Inregistrare Card TF, BNC, Telecomanda