STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 24.04.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 25.04.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!
-19 %

Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900

Pret special 122 Lei

Pret: 151 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900 Pret: 122 Lei

Categorie: Cuptor Electric
Cod: EC30054

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Economiseste %

Detalii pentru produsul Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Capac de Gatit prin Convectie cu lampa Halogen CO-900. Capacul de Gatit cu Halogen Transforma Recipientele rezistente in Cuptor Convectie CO900 gateste mancarea mult mai rapid decat cuptoarele conventionale!

Potrivit pentru oale si recipiente din sticla termorezistenta, cu diametrul intre 20 si 32 cm.

Dispune de inel reglabil pentru fixare. Nu include recipient!

Temperatura maxima: 250 grade Celsius.

Timer pana la 60 de minute.

Aparatul porneste doar daca setati timerul de la 10 minute in sus!

Alimentare la 220V.

Putere: 1000W.

Se utilizeaza doar impreuna cu vase din sticla termorezistenta.

NU se utilizeaza cu recipiente metalice, pericol de electrocutare!

Gatind cu acest cuptor nu veti mai afuma sau arde mancarea niciodata, iar bucataria dumneavoastra va ramane curata si sigura. Stiinta moderna a demonstrat ca mancarea cu continut bogat in colesterol contribuie la dezvoltarea bolilor de inima si cauzeaza probleme privind circulatia sangelui. Ciclurile de aer fierbinte din cuptorul cu convectie vor descompune tesuturile grase si vor reduce cantitatea de colesterol la minim. Astfel mancarea gatita in acest cuptor este foarte buna pentru sanatatea dumneavoastra.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900

Butarascu

Rating

Multumesc,am primit comanda si totul corespunde. Va recomand sa cumparati cu incredere.

Albulet Gheorghe

Rating

Nu mă aşteptam să fie chiar aşa de bun! Ai multe avantaje iar preţul este foarte avantajos. Poţi folosi capacul la orice vas care ara o adâncime de 20 de cm. şi un diametru de cel puţin 23 cm. Pregăteşte alimentele în mod optim, fără grăsimi arse şi poţi controla timpul de pregătire al alimentelor. Se întreţine uşor, aşa că îl recomand din toată inima.

Ghica Maria

Rating

Multumesc pt promptitudine. Satisfactie maximă. Am comandat două capace de gatit cu Halogen. Sper sa nu am surprize neplacute.

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Capac Gatit cu Halogen Transforma Recipiente in Cuptor Convectie CO900