Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth

1.129 Lei

Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth Pret: 1.129 Lei

Categorie: Jucarii si Jocuri Copii, Articole Bebe Trotineta Copii
Cod: EC35195

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Drift Trike, Tricicleta Electrica pentru Copii cu motor de  120W 8A, model L-100 cu Bluetooth, este este un vehicul electric  pentru cei mici ce simuleaza experienta derapajelor controlate de drift, asigurandu-le copiilor o distractie pe cinste.

Propulsat de un motor electric cu o putere de ~ 120W, 8A si perfect ghidat de cele doua roti din spate, DriftTrike-ul poate fi usor utilizat de copii, greutatea maxima suportata fiind de ~ 60Kg.

Designul produsului pastreaza ideea ghidonului de motocicleta, iar  cauciucul antiderapant prezent pe manere, ofera o priza excelenta a mainii pe maner astfel incat aceasta sa nu alunece.

Sistemul de franare este pe cablu, prezent pe manerul stang ai tricicletei.

Cauciucul plin al rotii motrice este construit special pentru a rezista la o utilizare indelungata, oferind stabilitate si aderenta maxima.

Tricicleta electrica pentru copii este dotata cu un motor cu o putere de 120W, iar  acesta se afla in partea frontala a produsului.

Cei doi suporti pentru picioare sunt pliabili astfel incat, produsul sa poata fi usor de manevrat in spatii mai inguste si usor de depozitat atunci cand nu este utilizat de cei mici.

Specificatii:

Viteza maxima de rulare       pana la 10km/h

Putere motoare 120W

Autonomie 10 km - 15 km, depinde de greutatea utilizatorului

Capacitate baterie 8.0 Ah

Tipul Bateriei Acumulator Plumb-Acid, sigilat

Timp de incarcare 4-6 ore

Incarcare initiala 12ore

Dimensiuni 95x60x60cm

Inaltime scaun 16cm

Sarcina nominala 10 - 50kg

Atentionari!

Se recomanda utilizarea de catre copii cu varste mai mari de 8 ani!

Se recomanda utilizarea produsului sub atenta supraveghere a parintilor sau a unui adult!

Se recomanda purtarea unui echipament de protectie (casca, genunchiere si cotiere).

Este nevoie sa acordati timp copiilor pentru a invata bazele practicarii, a stapanirii vitezei si  a franarii in orice situatie si in orice conditii meteo (mai ales pe soluri umede), asadar supravegherea atenta unui adult este mai mult decat necesara.

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Drift Trike Tricicleta Electrica pentru Copii 120W 8A L100 cu Bluetooth