Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba

49 Lei

Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba Pret: 49 Lei

Categorie: IT Media Periferice PC Accesorii GSM
Cod: EC35132

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Folie Sticla Securizata Curbata 3d Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S cu rama Alba – folia Tempered Glass acopera tot ecranul, inclusiv marginile sale laterale, respectand forma sa usor curbata.

Datorita marginilor curbate ale telefonului nicio folie de protectie nu va acoperi ecranul in totalitate.

Aceasta este o sticla securizata speciala pentru iPhone 6 6S care reuseste sa va protejeze total ecranul, fiind prevazuta cu laterale 3D.

Sticla securizata este o optiune mai buna decat foliile de protectie si va protejeaza display-ul de cele mai dure zgarieturi si chiar si de impacturi usoare.

Duritatea este de 9H (de aproximativ 4 ori mai mare ca o folie de protectie).

Transparenta este de 99.99%. (nu se observa ca a fost aplicata).

Va poate salva telefonul daca acesta cade cu ecranul in jos.

Sticla securizata este o optiune mai buna decat foliile de protectie si va protejeaza display-ul de cele mai dure zgarieturi. Folia de protectie din sticla securizata este conceputa sa reziste chiar si la obiecte ascutite: cutite, cuttere si chei. In cazul unui soc puternic, folia se va sparge, protejand ecranul telefonului.

Pretul include folia, nu si telefonul din foto prezentare.

ATENTIE! Acest produs nu beneficiaza de garantie, decat in cazul in care eventuala problema intampinata se datoreaza transportului. Produsele vor fi trimise foarte bine protejate  si ambalate pentru a nu se deteriora pe durata transportului.

Recomandam ca montajul sa se realizeze intr-un service autorizat.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Folie Sticla Securizata Curbata 3D Full Cover 9H 2.5D iPhone 6 6S Alba