Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch

119 Lei

Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch Pret: 119 Lei

Categorie: Echipamente si Accesorii Petrecere Radio Portabil Boxa MP3
Cod: EC36097

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Ghiveci de Flori, Muzical, cu 10 melodii de pian si Luminos, functie de lampa de veghe sau jocuri de lumini RGB, cu Boxa Bluetooth incorporata si Senzor Touch, Smart Music Flower Pot,  reprezinta o excelenta idee de cadouri pentru cei dragi, fiind un obiect inovativ si multifunctional, extrem de usor de utilizat.

Suportul floral tip ghiveci pentru plante are un design placut, unic, potrivindu-se cu orice stil al incaperii, ideal pentru a fi oferit drept cadou de Craciun, cadou de casa noua, cadouri pentru birou, cadouri pentru familie, colegi si prieteni, etc.

Suportul pentru flori Smart Music Flower Pot, este realizat din material plastic durabil, fabricat in diverse culori pastel, ( ROZ, ALB, BLUE- DISPONIBILE IN FUNCTIE DE STOCUL SI LOTUL DISPONIBIL) si dispune de diverse functii speciale, ceea ce il face un o idee de cadou ieftin si deosebit pentru cei dragi voua.

In primul rand, acest produs este un obiect de decor inedit si multifunctional, fiind o excelenta idee de cadou pentru casa noua, birou, hoteluri, cafenele si restaurante, avand un design simplu si minimalist, potrivit oricarui stil si incapere.

Pe langa faptul ca este o decoratiune unica, este si un ghiveci inteligent pentru flori, incorporand o gaura pentru scurgerea apei, sigura si eficienta. Apa prezenta in pamantul florilor fiind un conductor excelent pentru senzorul touch prezent in aproprierea gaurii de scurgere. 

Acest produs are si o boxa incorporata pentru a reda fie muzica dumneavoastra preferata prin conexiune Bluetooth, fie pentru a reda una din cele 10 melodii de pian prestabilite, pentru a oferi atat plantei cat si dumneavoastra un fundal sonor relaxant, insotit de jocuri de lumini RGB.

Pe langa faptul ca ofera un fundal muzical, aceasta vaza tip ghiveci de flori poate fi folosita si drept lampa de veghe, avand setari fie pentru a fixa o lumina alba, rece, fie pentru a avea jocuri de lumini RGB.

In locasul destinat florilor este prezenta o tija metalica, care reprezinta senzorul touch al produsului. Atunci cand ati introdus o planta in ghiveci, atingand usor frunzele/petalele acesteia, boxa va reda note muzicale din melodia pe care ati ales-o din cele 10 prestabilite. Atingerile repetate ofera continuitate melodiei, oferind senzatia cantatului direct pe clapele unui pian.

Ambientul luminos sau acustic poate fi schimbat prin functia touch a acestui suport floral sau pur si simplu cu ajutorul butoanelor pentru setare. 

Produsul se incarca prin intermediul unui cablu USB inclus in pachet. Mufa de incarcare este prima prezenta pe panoul de control si este protejata de un capacel siliconat.

Specificatii Tehnice: 

-versiune bluetooth: V3.1 

-distanta de transmitere prin Bluetooth: 10M 

-boxa: 50mm 5W3Ω 

-SNR: 90dB

-frecventa raspuns: 20~20KHz 

-capacitate baterie: 1200mAh 

-voltaj: 3.7V 

-timp de incarcare: aprox. 4 ore

-timp functionare: aprox. 8 ore

-dimensiuni: 114x114x117mm

-parametrii incarcare: 5V 1A

-greutate: 400g

ATENTIE! PRODUSUL ESTE  FABRICAT IN DIVERSE CULORI, ROZ, ALB, BLUE- DISPONIBILE IN FUNCTIE DE STOCUL SI LOTUL DISPONIBIL.

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Ghiveci de Flori Muzical si Luminos cu Boxa Bluetooth si Senzor Touch