STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Oja SemiPermanenta Miss More E27

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Oja SemiPermanenta Miss More E27 Pret: 75 Lei

Categorie: Ingrijire Personala si Profesionala
Cod: EC27359

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

Detalii pentru produsul Oja SemiPermanenta Miss More E27

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Oja SemiPermanenta Gel Lac Soak-Off MissMore E27 – culoare oja: neagra
 
Super stralucire si rezistenta de durata- oja semipermanenta! Lac de unghii cu uscare la lumina ultravioleta (UV) sau la lampa cu LED-uri. Gelurile lac soak-off reprezinta ultima tendinta in materie de finisare a unghiilor naturale sau artificiale,  atat datorita luciului extraordinar cat si datorita uscarii in lampa UV, ceea ce asigura lacului o durabilitate mult mai mare decat a lacurilor obisnuite. Nu mai pierzi timpul cu manichiura o data la cateva zile, scapi de aspectul inestetic al ojei sarite si stii exact cand s-a uscat: fix doua minute la lampa UV sau LED!
 
Se aplica un strat subtire peste unghia nivelata cu bufferul si tratata cu Base Coat ori cu Primer sau sau peste gel de constructie. Pentru o intensitate sporita a culorii se aplica in doua straturi. Se usuca fiecare strat in lampa UV ~ doua minute (36W). La sfarsit, se sigileaza cu gel finish (Top Coat). Rezista pe unghie ~ 3 saptamani, fara sa-si piarda luciul!
 
Continut: 10g
 
Mod de aplicare Oja Semi Permanenta:
 
 
1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul.
 
 
2. Se aplica un strat de Gel Lac de Baza sau Primer-ul, care se usuca in 30 de secunde la lampa LED sau in 120 de secunde la lampa UV.
 
 
3. Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV. Fiecare strat necesita uscare separata.
 
 
4. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de Top Coat care se usuca la lampa LED in 30 de secunde sau la lampa UV in 120 de secunde.
 
 
5. Se degreseaza cu Cleaner.
 
 
Mod de indepartare Oja Semipermanenta:
 
 
1. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak Off Remover si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute. Puteti folosi si dischete demachiante inmuiate in Remover, pe care le acoperiti cu folie de aluminiu. Pentru a scurta timpul de inmuiere cu pana la 5 minute, piliti usor stratul superior al ojei; astfel, removerul patrunde mai repede si timpul de asteptare se injumatateste.
 
2. Dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de pe unghii cu grija, cu ajutorul unei spatule.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Oja SemiPermanenta Miss More E27 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Oja SemiPermanenta Miss More E27 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Oja SemiPermanenta Miss More E27

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Oja SemiPermanenta Miss More E27

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Oja SemiPermanenta Miss More E27