STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W

291 Lei

Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W Pret: 291 Lei

Categorie: Robot de Bucatarie
Cod: EC31240

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W.

Procesorul de alimente  razatoare electrica Hausberg HB3504 este un instrument indispensabil in bucatarie. Are o serie de functii care iti usureaza munca si te ajuta enorm sa-ti diversifici meniul! Este un aparat electrocasnic multifunctional care utilizeaza diverse lame pentru a taia, marunti, macina, amesteca, mixa si chiar framanta alimentele.
-Poti obtine tot felul de unturi din nuci, migdale, nuci pecan, alune. Tot ce trebuie sa faci este sa pui nucile in procesorul de alimente, sa adaugi putina sare si, gata, ai obtinut un unt delicios. Consistenta untului este de regula mai tare, asa ca daca vrei sa fie mai cremos, lasa nucile la inmuiat cu o seara inainte! De asemenea, sosurile vinaigrette sau orice alt sos, pot fi preparate in procesor.
-Te ajuta sa prepari o serie de supe de legume, dar si smoothi-uri de fructe. Pentru ca este dotat cu o serie de cutite performante, procesorul de alimente va marunti bine-bine legumele pana cand vei obtine o pasta cremoasa. Optiunile de supe raw sunt infinite. De fapt, poti alege orice legume iti plac si le poti combina in diverse feluri pentru a obtine o supa delicioasa. Atentie: adauga si apa! Este valabil si in cazul fructelor, din care poti obtine smoothie-uri savuroase!
-Te ajuta sa toci varza, morcovi, ceapa si alte zarzavaturi de care ai nevoie pentru salate. Poate cel mai mare avantaj al procesorului de alimente este ca te scuteste de timpul pierdut cu tocarea si maruntirea manuala a legumelor. Poti toca legume in cantitati mai mari si le poti depozita in frigider pentru a le folosi ori de cate ori ai nevoie!
-Poti prepara dulciuri cu ajutorul procesorului de alimente. O alta calitate pe care o are acest robot de bucatarie este ca amesteca foarte bine diverse ingrediente. Pentru ca vorbim despre bucataria raw, poti prepara o serie de dulciuri cu ajutorul procesorului. O reteta simpla pe care o poti incerca sunt fursecurile din seminte de dovleac, floarea soarelui, fulgi de ovaz si stafide. La aceste ingrediente adaugi ulei de cocos si amesteci. Mai poti prepara si ciocolata sau inghetata.
-Poti face paine raw. Folosind aceleasi cutite ca si pentru a amesteca ingredientele pentru fursecuri, poti prepara paine raw. Poti folosi rosii deschidratate la soare, ulei de masline si faina de migdale. Exista insa si alte retete de paine, obtinute de regula din faina de migdale. In urma stoarcerii migdalelor pentru a obtine lapte, ramane pulpa acestora, iar din pulpa se poate face paine.
-Putere 250W
-220-240V 50/60 Hz
-tub alimentare
-disc feliere
-disc razatoare groasa
-disc razatoare fina
-PLUS al 4-lea disc de macinat
-spatiu de depozitare integrat pentru 3 accesorii
-buton pornit / oprit
-pusher
-tub alimentare
-capac
-carcasa
-con grosier gratar ( rosu )
-con fine gratar ( portocaliu )
-con subtire sectionare (verde deschis )
-con gros sectionare (verde inchis )
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Salad Maker Razatoare Electrica Hausberg HB3504 250W