Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A

436 Lei

Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A Pret: 436 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Sonerii Wireless, Senzori Alarma
Cod: EC29380

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Alarma GSM Wireless KL-H21A este un sistem antiefractie inteligent pentru locuinta dumneavoastra, putand fi utilizat cu succes si la birou, in magazin sau depozit; foarte util pentru zonele in care nu exista linie de telefonie fixa.


Instalarea este rapida iar configurarile se fac usor prin intermediul telefonului mobil.

In centrala alarmei se introduce un SIM GSM (Orange, Vodafone, Cosmote/Telekom), iar in cazul declansarii alarmei proprietarul va fi apelat pe telefonul personal.
Configurarea si comanda se pot face de la distanta prin transmiterea de SMS-uri sau prin apelare telefonica si introducerea de comenzi de la tastatura telefonului (DTMF).

Alarma permite si folosirea senzorilor pe fir, avand patru zone de cablare pentru senzori cu fir. Pot fi configurate zone perimetrale si zone de miscare. Astfel puteti arma centrala perimetral cand sunteti in interiorul casei, caz in care doar senzorii perimetrali sunt activati. Senzorii de miscare interiori in acest caz vor fi inactivi, sau puteti arma total, caz in care toti senzorii vor deveni activi.

Comunicatia cu senzorii foloseste un protocol special codat pentru a fi rezistent la eventuale bruiaje externe, fiind astfel foarte bine protejata la eventuala scanare a codurilor de catre raufacatori. Telecomenzile folosesc de asemenea aceeasi tehnologie de codare fiind imposibil de copiat de catre o persoana externa.


Specificatii:
  1. Retelele GSM: 900/1800/1900 MHz
  2. Foloseste cartela SIM cu abonament sau pre-pay
  3. Inglobeaza un apelator telefonic GSM cu 6 numere programabile
  4. Alertare prin voce sau mesaje
  5. Comunicare telefonica full duplex (in ambele sensuri), alarma avand posibilitatea conectarii unui difuzor exterior
  6. Armare/dezarmare de la distanta, folosind SMS-uri sau apelare telefonica
  7. Posibilitate montare sirena exterioara de putere mare
  8. Memorie de 10 secunde a unui mesaj automat
  9. 10 grupuri de temporizari pentru armare si dezarmare automata.
  10. Transmite mesaj SMS la caderea si revenirea tensiunii de alimentare
  11. Semnalizeaza prin apel scurt momentul cand armezi si dezarmezi din telecomanda, util cand ai dat o telecomanda altei persoane si aceasta opereaza armare/dezarmare asupra sistemului. Aceasta functie este foarte utila de fiecare data cand plecati de acasa si armati din telecomanda. Primiti confirmarea armarii si dezarmarii.
  12. Admite conectarea oricaror senzori suplimentari pentru fum, gaz, inundatie, buton de panica sau urgente medicale, sirena externa cu acumulator, senzori vibratie, geam spart, bariera infrarosu etc.
  13. Inglobeaza un acumulator de back-up util atunci cand curentul electric se opreste, asigurandu-va o protectie suplimentara de 5 ore.
  14. Dimensiuni 11 x 17 x 3 cm


Kitul contine:

  • Centrala GSM
  • Un senzor miscare wireless
  • Un senzor magnetic usa/geam wireless
  • 2 x telecomenzi wireless
  • 1 x sirena pe fir de 110 dBm
  • Un alimentator 220V / 12V ~ 2A
  • Antena GSM

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Sistem de Alarma Wireless GSM KLH21A