STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED

794 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED Pret: 794 Lei

Categorie: Sobe Incalzire
Cod: EC38159

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Soba pe Gaz si Electrica Hausberg HB-1020 LED, ideala pentru incalzire pe perioada anotimpurilor reci, incalzeste foarte rapid si mentine temperatura pentru un timp indelungat.

PRODUSUL NU ESTE ASAMBLAT IN CUTIE, SE ASAMBLEAZA FOARTE USOR SI PUTETI MASCA SI BUTELIA DE GAZ.

Se poate transporta si monta usor prin racordarea la o butelie cu gaz sau prin conectarea la priza. Dispune de trei trepte de putere pentru a o putea ajusta in functie de temperatura dorita.
Potrivita atat pentru locuinte, hoteluri, pensiuni cat si pentru incalzirea rapida a camerelor in care nu beneficiati de o sursa de incalzire.

GREUTATE NETA 9 KG;

 GREUTATE BRUTA 10,5 KG;

DIMENSIUNI 42*37*73CM;

 GROSIME TABLA 0,5MM,

TREI TREPTE DE PUTERE;

APRINDERE ELECTRICA;

Parte Gaz 3 arzator cramic cu aprindere diferita ,3KW-4,2KW;

Parte electrica 3 tub quartz 400W*3=1200w;

CABLU ALIMENTARE 0,75*1,8M

Culoarea si designul  sobei pot diferi, in functie de lotul si stocul disponibil!

PRODUSUL NU ESTE ASAMBLAT IN CUTIE, SE ASAMBLEAZA FOARTE USOR SI PUTETI MASCA SI BUTELIA DE GAZ. 

Atunci cand vine vorba de incalzire, nu e loc de compromisuri. Ai nevoie de o optiune sigura, fiabila, de incredere, cat mai eficienta, care sa nu iti creasca necontrolat facturile, iar soba pe gaz de la HAUSBERG HB-1020 reprezinta alegerea care indeplineste aceste conditii, fiind in plus utilizabila inclusiv in zonele izolate,care nu sunt conectate, de pilda, la reteaua de gaze natural.

 

Hausberg HB 1020, un model performant, care face fata cu succes la spatii de pana la 100 mc, multumita puterii de pana la 4200 W pe care o dezvolta. Cu dubla alimentare, pe gaz sau pe curent, dispozitivul este de asemenea echipat cu multiple posibilitati de reglare; dimensiunile sale medii il fac simplu de deplasat si de instalat, iar designul este unul neutru si usor de integrat in orice decor.

 

Soba pe gaz de la HAUSBERG HB-1020 este o soba usor de manevrat, confectionata din tabla emailata, cu o putere maxima de 4200 W ce poate fi reglata in 3 trepte in functie de necesitati.

 

Aceasta soba cu gaz cu dubla alimentare,este optiunea potrivita pentru casa dumneavoastra!

 

Caracteristici :

*Putere 4.2 KW;

*Aprindere piezo si supapa de alama;

*Dispozitiv oprire automata;

*Dispozitiv anti-inclinare;

*Arzator infrarosu ceramic;

*Prevazuta cu dispozitiv de singuranta:

*Oprire automata in cazul lipsei de oxigen si aprindere piezoelectrica;

*Presiune gaz:30mba,37mba/50mba;

*Consum gaz:0,305 Kg/h;

*Greutate neta:8 Kg;

*Greutate bruta :9 Kg;

*Dimensiuni :43cm x 33 cmx76 cm;

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Soba pe Gaz si Electrica 1200W Hausberg HB1020 LED