STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame

60 Lei

Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame Pret: 60 Lei

Categorie: Produse Curatenie
Cod: EC14840

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame
 
Curata casa de murdarie cu rolele lipicioase Sticky! Sunt refolosibile si se pot utiliza pe orice materiale textile, de la matase, pana la lana si catifea.
Rolele lipicioase Sticky aduna praful, scamele si parul animalelor de companie de pe haine sau de pe canapele, sunt grozave pentru panzele de paianjen, perdele sau alte locuri greu accesibile.
Rolele lipicioase Sticky pot fi folosite de nenumarate ori, deci nu aveti nevoie de rezerve.
Sticky Lint Roller aduna si indeparteaza cu usurinta scamele, parul, praful si particulele fine de murdarie de pe orice suprafata. Dupa folosire, se clatesc pur si simplu cu apa calda si, dupa ce se usuca, pot fi din nou folosite. Chiar si dupa nenumarate utilizari si spalari, rolele raman lipicioase.
 
Avantaje Set role lipicioase Sticky:
- reutilizabile - confectionate dintr-un silicon special - ideale pentru curatarea mobilierului, pentru a aduna resturile de mancare din dulapuri, chiar si parul animalelor de companie - se pot folosi pe materiale textile, de la matase, pana la lana si catifea - curata suprafete multiple, fara a se folosi aspiratorul sau matura - perfecte pentru panzele de paianjen, perdele, tavan sau alte locuri greu accesibile - alunecoase cand sunt umede si lipicioase cand sunt uscate - simplu de folosit - economisiti bani, pentru ca nu mai trebuie sa cumparati rezerve - acest set contine trei role Sticky de dimensiuni diferite. Cu Rolele Sticky cureti cat ai bate din palme!
 
Pachetul Sticky Lint Roller contine:
- 1x rola de scame Sticky mica, portabila, cu lungimea de 7.5 cm si diametrul de 2 cm, protejata de un suport de plastic. - 1x rola de scame Sticky medie, cu lungimea de 10 cm si diametrul de 5.5 cm, cu carcasa protectoare - 1x rola de scame Sticky mare, cu lungimea de 19 cm si diametrul de 5 cm, care se monteaza pe manerul telescopic - 1x tub telescopic din aluminiu, lung de 56 cm si extensibil pana la 97 cm, cu diametrul de 2.5 cm

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Sticky Lint Roller Role Lipicioase pentru Praf si Scame