Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare

197 Lei

Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare Pret: 197 Lei

Categorie: Sport, Vacanta si Hobby Articole Vacanta
Cod: EC35720

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Vesta Inot, Veste de Salvare cu material Reflectorizant pentru Adulti,confortabila si accesorizata pentru situatiile urgente de salvare, avand  fluier incorporat, gluga detasabila, multiple buzunare, chingi si bucle pentru securizare, dispune si de buzunare interioare cu spuma pentru amortizarea eventualelor lovituri, utile si la pastrarea formei.

Ideala pentru persoanele care nu stiu sa innoate sau care au teama de apa. Foarte utila si la pescuit, pentru pescarii care pescuiesc din apa. De asemenea, este extrem de utila si pentru situatiile de urgenta.

Vesta de salvare dispune de doua zone reflectorizante pe partea din fata in laterale.

Incorporeaza 4 buzunare in partea din fata, extrem de utile si de incapatoare, care dispun de inchidere cu fermoar, avand  si 2 buzunare pe interior, cu inchidere cu scai. Pe partea frontala a unui buzunar exista si un buzunar pentru cutit sau elemente mici, securizat cu  o capsa.

Pe interiorul vestei exista buzunare cu fermoar in dreptul fiecarei zone cu spuma de amortizare, care ajuta totodata si la pastrarea formei si la flotabilitate. Daca doriti sa folositi vesta in zone ferite de pericoul de apa, puteti sa utilizati produsul fara protectiile din spuma, in diverse acvititati precum cele de alpinism, excursii si drumetii montane, etc.

Atat pe interior cat si pe exterior exista multiple zone cu chingi de fixare pentru o fixare sigura.

Vesta beneficiaza de un fluier din plastic, agatat in partea stanga a vestei, fiind nedetasabil, avand un rol extrem de important in cazul in care intervine o situatie de urgenta.

Echipamentul de salvare , vesta semiprofesionala, include si o gluga, usor detasabila avand sistem de prindere cu fermoar, extrem de utila deoarece dispune si de snur pentru o strangere eficienta, sigura si compacta in jurul capului.

Dimensiuni: marimea XXL dispune de circumferinta 130cm, latime de la stanga la dreapta 60cm

Culoarea poate diferi in functie de lotul si de stocul disponibil.

 

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Vesta de Salvare Reflectorizanta Adulti cu Fluier, Gluga si Buzunare