STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh

37 Lei

Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh Pret: 37 Lei

Categorie: Lanterne LED, Bec LED, Proiectoare LED Acumulatori si Incarcatoare
Cod: EC28009

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh Set Doua Bucati / Blister


Acumulatorii Varta de tip AAA, au capacitate de 800mAh Ni-Mh (Nickel-metal Hydride). Bateriile reincarcabile sunt ambalate in blister, in set de doua bucati. Pretul afisat este pentru un blister cu doi acumulatori.
Functioneaza cu orice incarcator.
Blisterul in care sunt ambalati acumulatorii reincarcabili este de tip Single Press Out, care permite deschiderea cu usurinta a pachetului si depozitarea in conditii sigure a bateriilor nefolosite.
Acumulatorii obisnuiti se descarca pe timpul depozitarii si isi pierd totodata din capacitate. Cu acumulatorii Varta Ready2Use nu vei avea aceasta problema. Odata incarcati, acesti acumulatori isi pastreaza pana la 70% din capacitate chiar si dupa un an de depozitare. Acumulatorii VARTA Ready2Use nu necesita un incarcator special si pot fi utilizati la toate aplicatiile ce functioneaza cu baterii. 
Acumulatorii Varta de tip AAA Ready to Use, cu capacitate de 800mAh Ni-Mh, pot fi folositi pentru alimentarea a diferite aparate, cum ar fi: radio portabile, masinute teleghidate si impreuna cu orice de telecomanda de acest tip, lanterne, mouse wireless, ceasuri electronice, ceasuri de perete etc.



VARTA Type
56703


Reference IEC
HR03


Battery Size
AAA


Height
44.5 mm


Weight
12.0 gr


Electrochemical System
Nickel-metal Hydride (NI/MH SINT)


Capacity
800 mAh


Voltage
1.2 V



 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Acumulatori Varta AAA 800mAh 1.2V Ni-Mh