Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326

57 Lei

Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326 Pret: 57 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Sonerii Wireless, Senzori Alarma
Cod: EC38097

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J-8326, dispune de senzor la deschiderea usii si telecomanda, este ideala  pentru protejarea locuintei dumneavoastra, putand fi utilizata cu succes si pentru garaje, subsoluri, rulote, hale si magazine. 
Corpul alarmei dispune de o carcasa din material plastic, iar in interiorul acesteia se afla un magnet, pentru ca alarma sa poata fi atasata cu usurinta de usi metalice. In cazul in care doriti ca alarma sa fie montata pe usi care nu sunt metalice, aceasta poate fi atasata cu ajutorul unei benzi duble adezive (aceasta nu este inclusa in colet).
Alarma  tip sirena cu putere acustica de 120db (la declansarea alarmei sirena va suna pana la 20 secunde).
Alimentarea alarmei se realizeaza prin intermediul unei baterii 9V ( incluse in colet).

SE RECOMANDA UTILIZAREA UNEI BATERII ALACALINE 9V, BATERIA INCUSA IN COLET FIIND MAI MULT PENTRU TESTAREA FUNCTIONALITATII ALARMEI.
Telecomanda dispune de  3butoane prin intermediul caruia se armeaza/dezarmeaza alarma si de LED luminos indicator rosu pentru functionare (se aprinde in momentul in care se apasa butonul ce armeaza sau dezarmeaza alarma)
Dimensiuni alarma ~ 10x5.5x2.5cm
Dimensiunil telecomanda ~ lungime 6cm x latime 4cm x grosime 1cm (dispune si de antena si de inel de prindere metalic pentru a putea fi purtata in buzunarul sau geanta dumneavoastra, alaturi de chei).

Produsul se livreaza in blister transparent.
Pachetul contine:
Alarma cu senzor
baterie 9V

1 x telecomanda

Instructiuni de utilizare:

Introduceti bateria de 9V in corpul alarmei, respectand polaritatile. Orificiul de introducere al bateriei se afla in pe latura inferioara a corpului alarmei, fiind protejat de o clapa, care se indeparteaza/introduce prin glisare.

Dupa ce ati introdus bateria in corpul alarmei, montati alarma pe usa si mutati butonul de On/Off din pozitia de Off, in pozitia de ON.

Corpul alarmei dispune de o carcasa din material plastic, iar in interiorul acesteia se afla un magnet, pentru ca alarma sa poata fi atasata cu usurinta de usi metalice. In cazul in care doriti ca alarma sa fie montata pe usi care nu sunt metalice, aceasta poate fi atasata cu ajutorul unei benzi duble adezive (aceasta nu este inclusa in colet).

Pentru armarea alarmei este necesara apasarea butonului de pe telecomanda cu semnul de ,, LACAT DESCHIS”. Se va auzi un ,,BIP” semn ca alarma a fost pornita.

Atunci cand alarma este armata, iar usa va fi miscata, senzorul de deschidere al usii va declansa alarma. Aceasta va suna timp de aprox. 20 secunde dupa care se va opri. Alarma poate fi oprita si din telecomanda, apasandu-se butonul cu semnul de ,, LACAT INCHIS”, si se va auzi un  dublu ,,BIP” semn ca alarma a fost inchisa.

Pe telecomanda este si un buton cu semn de ,,CLOPOTEL”, pe care puteti apasa pentru a se testa alarma.

ATENTIE! BUTOANELE CU LACAT INCHIS/DESCHIS POT FI INVERSATE. CELE MAI IMPORTANTE FIIND SEMNALELE SONORE BIP-UL AUZIT O SINGURA DATA REPREZINTA ARMAREA ALARMERI, DUBLUL BIP REPREZINTA DEZARMAREA ACESTEIA!  
Culoarea poate diferi in functie de lotul disponibil

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Alarma Locuinta cu Senzor Deschidere Usa si Telecomanda J8326