Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB

82 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB Pret: 82 Lei

Categorie: Echipamente si Accesorii Petrecere Radio Portabil Boxa MP3
Cod: EC42200

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Bec LED cu Telecomanda, Boxa Muzica prin conexiune Bluetooth si Lumini Multicolore Disco RGB, 10W Soclu E27, model ET-L0181RGB Dreamy Colorful UFO Light.

Bec LED cu Telecomanda, boxa Bluetooth pe care se poate asculta muzica direct de pe telefon si lumini LED RGB. Acesta este un bec inteligent, care combina sistemul de iluminare multicolora cu LED cu conectivitatea la telefoanele smartphone.

Puteti schimba culorile, puteti regla intesitatea luminoasa si, mai ales, puteti reda melodiile preferate direct in boxa cu care acest bec este dotat. Difuzorul este inclusa in becul LED si poate fi conectat la telefon, prin bluetooth, iar astfel cu ajutorul telefonului tau mobil poti asculta muzica, iar cu ajutorul telecomenzii poti schimba culoarea luminii.

Caracteristici:

Culoare lumina: RGB.

Putere Bec LED: 10 W.

Tip LED: SMD.

Versiunea Bluetooth: v4.0.
Compatibilitatea A2DP.

Unghi Lumina: 120 de grade.

Alimentare: 100-240 V ~ 50-60 Hz.

Dimensiuni: ~ 23x10cm.

Fabricat din material plastic ABS si metal, soclu metalic.

Telecomanda este inclusa in pachet. Indepartati plasticul de siguranta de la capac, inainte de autiliza telecomanda. Becul functioneaza doar cand este insurubat in dulia E27.

Pentru a conecta telefonul la boxa, este necesar ca becul sa fie alimentat, iar telefonului sa ii porniti functia Bluetooth – dispozitivul devine vizibil atunci cand telefonul il detecteaza. Distanta maxima cnexiune: maxim 8-10 metri.

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Bec LED Telecomanda Boxa Bluetooth Lumini RGB 10W E27 ETL0181RGB