STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V

646 Lei

Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V Pret: 646 Lei

Categorie: Lanterne LED, Bec LED, Proiectoare LED Lustre Vintage
Cod: EC39548

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Candelabru cu design Vintage si aspect Retro de Roata Rustica, cu 6 brate de 90cm lungime, pentru becuri E27 ( neincluse), este atat o sursa de iluminat deosebita care ofera un efect vizual special si inedit, cat si un element de decor ideal pentru designul interior al  cramelor, cafenelelor, restaurantelor, hotelurilor, barurilor, ceainariilor, teraselor, cluburi, magazinelor si spatiilor comerciale, galeriilor de arta, muzeelor, complexelor rezidentiale, saloanelor de evenimente festive sau chiar al coltului de relaxare din casa dumneavoastra.

Un corp de iluminat vintage ce are o puternica influenta a trecutului. Lustrele vintage pot sa incalzeasca atmosfera din orice incapere si sa-i dea un plus de eleganta. Designul corpurilor de iluminat Retro se potriveste in orice bar, restaurant, hotel, lounge, etc. cu specific Rustic.

Candelabru rustic,  nu include becul.

Cablul este de 90cm, avand posibilitatea de a il scurta in functie de nevoi.

Se pot utiliza becuri E27, de maxim 60W/Bec.

Rotile sunt metalice, diametru roata: 30cm.

Dimensiuni totale ansamblu roti metalice: 111 x 61 x 3cm.

Greutate: ~ 3kg.

Pentru un efect vizual deosebit, se pot utiliza becuri Edison Vintage, care sa completeze aspectul rustic al candelabrului, fiind astfel unul dintre cele mai apreciate decoratiuni interioare.

O decoratiune cu volum si amploare care va fi punctul focal al camerei in care va fi amplasata.

Poate fi aplicat in living, holuri cu dimensiuni mari, lofturi sau hoteluri.

Acest corp de iluminate este ideal pentru amenajari in stil Rustic, Marin sau Vintage. De asemenea poate fi utilizat cu succes pentru a adauga un accent inedit in amenajari moderne sau industriale.

Acest candelabru apartine gamei de corpuri de iluminat care reprezinta pe langa o sursa de iluminare, un element decorativ de efect atat in apartamente clasice, cat si in case, vile sau lofturi etc.

De asemenea poate fi aplicat si in cafenele, restaurante sau hoteluri.

Alimentarea candelabrului se realizeaza direct de la reteaua de electricitate, asemeni oricarei lustre clasice.

Atentie! Produsul nu include becurile!

Rotile sunt metalice, diametru roata: 30cm.

Dimensiuni totale ansamblu roti metalice: 111 x 61 x 3cm.

Greutate: ~ 3kg.

Culoarea si designul pot diferi usor, in functie de lotul si stocul disponibil.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Candelabru Vintage 6 Brate Design Roata Rustica 30cm 6xE27 220V