Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806

191 Lei

Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806 Pret: 191 Lei

Categorie: Jucarii si Jocuri Copii, Articole Bebe Jucarii Copii
Cod: EC40410

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Bebelusi si Copii de la 18luni +, Hola 806, este o capodopera educationala electronica pentru copii mici si incurajeaza curiozitatea si dezvoltarea acestora. Are sase laturi interactive (inclusiv partea de sus) care ofera distractie si oportunitare nelimitata de invatare!

Pe masura ce copilul dvs. descopera cum sa activeze muzica, sunetul sau jocurile diferite, va invata cum actiunile sale fac lucrurire distractive sa se intample.

Aceasta este una dintre jucariile de invatare pentru copii mici, care are 15 activitati diferite pentru a le explora bebelusul.

Acesta ofera lumini, sunete si diverse jocuri dinamice pentru invatarea si jocul interactiv!

Acesta va oferii copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie, iar dumneavoastra, privindu-l, zambete nemasurabile.
Fiecare din fetele jucariei contin activitati diferite. Sunetele si luminile emise sunt menite sa dezvolte perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi a copilului dumneavoastra.
Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala.

Functioneaza cu 3 baterii AA de 1.5v ce nu sunt incluse.

Recomandat de la varsta de: 18 luni+.

Centrul de activitati are 15 functii distractive si educative:

Ciocan si bila, utilizeaza ciocanul pentru a lovi  butonul, mingea va sari inalt, cu muzica interesanta, iar animalele isi vor roti capetele oferind o adevarata distractie pt cel mic.

Microfon si joc. Microfonului i se poate regla volumul, copiii pot  canta la el diverse ritmuri, iar ecranul TV  va arata minunate sabloane. Cand microfonul este oprit, ecranul TV va deveni o oglinda in care cel mic se poate vedea.

Practica conducerea auto, atunci cand porneste masina, aceasta va emite sunetul de pornire al unei masini. Rasuceste volanul iar  masina se conduce acum!

Apasa pe claxon si vei auzi imediat sunetul acestuia!

Sa cante muzica: apasati unul din butoane pentru a reda muzica in mod automat. De fiecare data cand faceti clic pe tasta de selectie  reda melodii  diferite (opt piese din care iti poti alege preferata). Exista 2 viteze.

Rotiti manerul sa cante o nota muzicala, astfel incat copiii pot face primii pasi spre a deveni muzicieni desavarsiti!

Mini circuit Montessori cu bilute.

Designul si combinatia de culori poate diferi usor in functie de lotul si stocul disponibil.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Centru de Activitati Tonomatul Educativ pentru Copii Hola 806