Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131

123 Lei

Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131 Pret: 123 Lei

Categorie: Ingrijire Personala si Profesionala Fitness si Slabire
Cod: EC38655

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Centura Abdominala Postnatala  formata din 3 Piese, model Sibote ST-1131, recomandata pentru femei in perioada imediat urmatoare nasterii, prin cezariana sau naturala, pentru refacerea tonusului muscular abdominal si reducerea circumferintei taliei.

Centura este realizata precum o banda elastica, cu o buna mentinere a proprietatilor elastice in timp, prevazuta la capete cu benzi de arici pentru fixare si reglare a gradului de compresie.

Centura este realizata astfel incat sa nu fie vizibila pe sub haine, avand  o structura care nu se strange si nu se aduna, pentru a oferi disconfort in purtare si urme inestetice.

Centura se fabrica in diverse marimi: M; L; XL SI XXL, DISPONIBILE IN FUNCTIE DE LOT SI DE STOC.

Aceasta este formata din 3 piese, acestea se incorporeaza treptat in purtare, in functie de modul in care se produce recuperarea organismului dupa nastere.

 Partea de sus, se poate purta incepand cu 1-7 zile de la nasterea naturala- in functie de modul in care se simte fosta gravida.

A 2-a piesa poate fi purtata incepand cu 1-6 saptamani de la nastere( fie naturala/fie cezariana)-  in functie de modul in care se simte fosta gravida.

Ultima parte, cea mai de jos, se poarta purta de la 7-42 saptamani de la nastere( fie naturala/fie cezariana)-  in functie de modul in care se simte fosta gravida.

Pozitionati centura pe zona abdominala apoi fixati-o, in momentul expiratiei, cu ajutorul benzilor cu arici. Reglati apoi gradul de strangere dupa necesitati.
ATENTIE!

Inainte de a purta aceasta centura consultati medicul specialist!
Purtarea centurii nu trebuie sa provoace disconfort. Daca totusi acest disconfort apare trebuie verificat daca gradul de strangere nu este prea mare sau daca marimea centurii a fost aleasa corect. Purtarea centurii, in cazul in care nu a fost recomandata altfel de catre medic, se face incepand cu 2 ore crescand treptat durata de purtare.

Nu se recomanda spalarea la masina de spalat si nici uscarea in masina de spalat rufe.

Se spala manual, la 30 grade Celsius si se usuca normal, in aer liber sau la interior, dar nu la temperaturi extreme.

Se clateste bine.

Nu se stoarce.

Consultati imediat medicul daca apare orice tip de disconfort in timpul purtarii!

Centura se fabrica in diverse marimi: M; L; XL SI XXL, DISPONIBILE IN FUNCTIE DE LOT SI DE STOC.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Centura Abdominala Postnatala 3 Piese Sibote ST1131