Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321

128 Lei

Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321 Pret: 128 Lei

Categorie: Ingrijire Personala si Profesionala Lampa UV Unghii
Cod: EC42585

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Cutie UVC Dezinfectare si Aromaterapie, pentru telefoane, bijuterii, obiecte mici, masti, bani. Omoara pana la 99.9% din bacterii  K321,  Lungime de unda UV 253.7, aliemtare prin cablu USB inclus.

 

CUTIE - CASETA STERILIZARE UV-C, MULTIFUNCTIONALA 

 

Cutia pentru sterilizare cu ultraviolete UV-C este ideala pentru dezinfectarea telefoanelor si obiectelor mici, prin distrugerea bacteriilor si virusurilor.  

 

Cum functioneaza? Practic, cu ajutorul luminii ultraviolete UVC structura ARN a bacteriilor si virusurilor va fi rupta, ducand la moartea acestora si incapacitatea de a se mai reproduce.

 

Cutia este prevazuta cu 2 LEDuri UVC cu putere 2W, cu lungime de unda de 253.7nm ce asigura o rata de sterilizare de pana la 99.99%.

 

Cutia pentru dezinfectare cu UVC are 2 functii, accesibile prin cele 2 butoane pozitionate pe capac, pentru sterilizare si aromaterapie.

 

Functia de Sterilizare se activeaza prin apasarea unui singur buton. Puteti urmari progresul procesului de sterilizare prin ledurile indicative pozitionate pe capac. Timpul necesar de sterilizare este de 3-5 minute. Finalizarea procesului de sterilizare este indicata vizual prin ledurile de pe capac.

 

Functia de Aromaterapie pentru dispersie uleiuri esentiale. Turnati cateva picaturi de ulei esential in lacasul dedicat si puteti dezinfecta obiectele dar si parfuma cu aroma preferata. Timpul total de sterilizare cu functia de aromatizare activata este de ~ 8 minute.

 

Aplicatii multiple – ideala pentru sterilizarea obiectelor mici: masti de protectie, telefoane mobile, chei, ochelari, ceasuri, bijuterii, casti, bancnote, pensule de machiaj, alte accesorii etc.

 

Compacta si portabila, cutia pentru sterilizare cu UVC este foarte usor de transportat in geanta si depozitat in casa, birou, masina, in calatorii etc. 

 

Atentie! Nu expuneti pielea sau obiectele din piele la radiatiile UVC, evitati contactul cu ochii, lampa UVC este destinata exclusiv sterilizarii obiectelor mici! Nu introduceti mana in cutie si nu lasati capacul deschis in timpul sterilizarii! A nu se lasa la indemana copiilor!

 

Caracteristici:

 

  • lungime de unda UV-C: 254nm
  • putere lampi UVC: 2W
  • Tensiune de intrare / curent 5V / 2A 9V / 2A
    Putere de aromaterapie 1W
  • alimentare: port USB, cablu inclus.
  • tensiune DC 5V
  • dimensiuni cutie: 225*125*40 mm
  • dimensiuni interior: 180*103*30 mm
  • greutate: ~ 300 grame
  • culoare alb sau diverse culori, pot fi trimise aleatoriu.
  • Acesta NU este un dispozitiv medical !

 

Ideala pentru:

 

1.Masti  / telefon mobil / instrumente de infrumusetare / ochelari / ceasuri / bani si bancnote
Instrumente de machiaj frumusete / Dezinfectare instrumente de ingrijire zilnica etc.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Cutie UVC Dezinfectare Telefoane si Masti 3 Minute la USB 253.7 K321