-20 %

Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419

Pret special 59 Lei

Pret: 74 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419 Pret: 59 Lei

Categorie: Obiecte Sanitare, Accesorii Baie
Cod: EC10569

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Dozator pentru Sapun Lichid cu Senzor Soap Magic Victronic VC-1419 este un dispenser electric pentru sapun lichid. Poate doza sapun lichid la baie, detergent lichid la bucatarie sau lotiune de corp cat mai lichida, pentru ingrijirea corporala.
Dispenserul Electric de Sapun Lichid functioneaza cu 4 baterii de 1.5V tip AAA (neincluse).
Capacitate ~ 400 ml
Dozatorul de sapun Magic Soap este solutia practica si igienica pentru orice casa,  in bucatarie sau baie, pentru terasa ori pentru hoteluri.
Prevazut cu LED pentru a indica functionarea, atunci cand este utilizat.
Laterala dozatorului este transparenta, pentru a indica nivelul de sapun lichid.
Usor de folosit de catre oricine, poate fi alimentat cu orice tip de sapun lichid, detergent lichid de vase, gel dezinfectant etc. Pentru reumplere, doar ridicati capacul si umpleti-l pana la nivelul indicat.
Dozatorul de sapun lichid Soap-Magic este usor de utilizat, fiind un dozator de sapun pentru care nu trebuie sa folositi mainile. Acesta utilizeaza cea mai recenta tehnologie cu senzor de miscare care va doza sapun in cantitatea perfecta de fiecare data. La acest dispenser de sapun lichid nu trebuie sa apasati pompa.
Este suficient sa puneti mana sau buretele de vase ori de baie in dreptul lui iar senzorul se va activa.
Acesta se opreste automat dupa 3 secunde de la activare si previne astfel functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub senzor in mod accidental. Dozatorul electric de sapun are un rezervor de capacitate mare - 400 ml. Un LED va ilumina in momentul activarii. Consumul electric este redus, avand un timp de functionare de aproximativ 4 luni cu 4 baterii de 1.5V tip AAA (bateriile nu sunt incluse).
Dispenserul de sapun lichid poate fi folosit atat pentru sapun lichid sau detergent de vase, sampon, crema lichida, gel dezinfectant cat si pentru dozajul oricarui alt lichid. Dimensiuni aproximative: 8 cm (l) x 19 cm (h).
Produsul este fabricat din plastic. Culoare: alb cu bleu deschis sau alb cu argintiu, in functie de lot.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419

Maria Teo

Rating

Un dozator de sapun cu senzor foarte util si dragut!

Gabriela

Rating

Un produs tare bun. Mi-a placut de cum am vazut oferta si produsul in sine nu m-a dezamagit, e fain. Raportul calitate-pret e cel corect. Si, de apreciat, comanda a venit.f.f.repede. Am comandat duminica si marti a sosit. Multumesc econvenabil.ro. Sunteti tari !

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Dozator Sapun Lichid 400ml cu Senzor Victronic VC1419