STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6

89 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6 Pret: 89 Lei

Categorie: Lanterne LED, Bec LED, Proiectoare LED Lanterne LED Reincarcabile
Cod: EC42265

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Lanterna Metalica LED 3W Reincarcabila MX-A26-T6, dispune de Reglaj Zoom, 1x Acumulator 18650 cu adaptor,  Incarcatoare la 220V si 12V, snur pentru purtare si 5 faze de iluminare.

Specificatii pentru Lanterna LED 3W:

Material: Aliaj Aluminiu

Putere: 3W.

LED tip Cree;

Dispune de Snur pentru purtare;

Include Incarcator de Priza la 220V; intrarea pentru mufa incarcatorului se afla sub vapatul luminos al lanternei – vizibila doar cand folositi functia Zoom, si este protejata cu un capacel cauciucat.

5 Faze de Iluminare: Faza luminoasa 100%, faza economica 75%, faza economica 50%, , semnalizare (lumina intermitenta) si S.O.S.

Fazele de iluminare pot fi comutate si prin apasari scurte ale butonului metalic de On/Off pozitionat in capatul opus reflectorului.

Dispune si de functia de ZOOM, prin culisarea capatului cu reflector sus-jos.

Utilizeaza 1 Acumulator de 3.7V, 18650, sau prin intermediul  unui acumulator 26650 (nu este inclus in colet).

Autonomie Lanterna LED: pana la 5 ore; folosirea ocazionala a lanternei mareste considerabil autonomia acesteia, spre deosebire de utilizarea ei continua – care descarca acumulatorul mai repede.

Incarcare Acumulator:

La prima utilizare, se descarca acumulatorul lanternei si se pune imediat la incarcat, maxim 12 ore. Nu lasati niciodata lanterna la incarcat mai mult de 12 ore. Urmatoarele incarcari vor dura maxim 6 - 8 ore.

Lanterna se incarca doar in Pozitia Oprit si nu se utilizeaza in timpul incarcarii.

Incarcati acumulatorul lanternei timp de minim 6 ore la fiecare 3 luni, in cazul in care nu o utilizati o perioada mai lunga de timp.

Dupa ce acumulatorul lanternei s-a descarcat, puneti lanterna la incarcat.

Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva sau la temperaturi extreme.

Dimensiuni si Greutate pentru Lanterna LED Profesionala:

Dimensiuni Lanterna:

Lungime lanterna fara zoom ( stransa): 15cm; cu zoom ( extinsa): 17cm; diametru maner: 3.3cm; diametru reflector: 4.4cm, diametru lentila cu lupa: 3cm.

Utilizare Lanterne LED Profesionale:

Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare si Focalizare. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.

Continut pachet Lanterna LED

-        Lanterna cu LED 3W

-        Acumulator 3.7V tip 18650 cu adaptor cilindric,

-        Incarcator 220V; 12V

-        Snur nilon pentru purtare pe mana.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Lanterna LED 3W Zoom, Acumulator 18650, 12V, 220V MXA26T6