Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu

1.020 Lei

Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu Pret: 1.020 Lei

Categorie: Echipamente si Accesorii Petrecere Masina Baloane de Sapun
Cod: EC28352

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Masina de facut baloane de sapun profesionala, pentru exterior, STB Model Dublu, cu 8 Ventilatoare de aruncare balonase. Ideala pentru cluburi, piscine, disco, nunti, botezuri, petreceri de copii. Arunca mii de baloane de sapun in aer, in numai cateva secunde, pana la inaltimea de 9 metri. Efectul este uimitor, masina de facut balonase de sapun este sufletul oricarei petreceri.
Acest aparat face parte din noua generatie de masini de facut baloane cu aruncare verticala, mult mai performante si mai usoare, ideale pentru nunti si evenimente de amploare si se deosebeste de celelalte modele prin dispunerea diferita, in tandem, a paletelor formatoare si, de asemenea, prin dispunerea verticala a aruncatoarelor.
Avantaje Mega Bubble Machine fata de vechile modele de aparate de facut balonase de sapun:
-greutate mult redusa; -cosum redus de energie; -numar mult mai mare de baloane; -numar mai mare de ventilatoaare pentru aruncarea baloanelor si implicit distanta mult mai mare de de aruncare; -imprastiere verticala uniforma a baloanelor in toate directiile nu numai in una singura; -posibilitate de reglare a debitului de baloane prin variatia vitezei de rotatie  controlabila printr-un potentiometru.
Masina baloane de sapun profesionala STB, caracteristicici:
-8 ventilatoare de aruncare; -putere electrica 150W (220v/50hz); -dimensiuni aparat- 47x36x27cm -dimensiuni colet- 52x42x34cm -greutare aparat 12kg; -greutate colet 14kg; -capacitate cuva 2.5l; -consum maxim 5 l/ora; -produce 8000-10000 baloane pe minut cu diametre intre 4 si 7 cm -actionare prin telecomanda, pana la maxim 100m.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Masina Baloane de Sapun Verticala Profesionala Exterior Model Dublu