STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003

128 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003 Pret: 128 Lei

Categorie: Echipamente si Accesorii Petrecere Microfoane, Portavoce
Cod: EC35939

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Megafon Portavoce15W, Reincarcabila, cu Acumulator,  Slot USB MP3 si  functie de Inregistrare  MS-16-003

Megafon cu acumulator, portavoce portabila potrivita pentru demonstrații, mitinguri, profesori, antrenori, vanzari stradale, conferinte, activitati sportive, reclama etc.
Microfon incorporat pe corpul portavocei, in vecinatatea panoului de control.
Se alimenteaza prin intermediul unui cablu USB DC 5V inclus in pachet; include 1 acumulator de tip 18650.

Genereaza si ton de sirena/alarma.
Are player MP3 cu slot USB incorporat, avand panou de control pentru fisierele prezente pe Stick, buton Play/Pauza,  inainte si inapoi.
Controlul volumului pentru voce se realizeaza de pe panoul de control (se tin apasat lung butoanele cu V- si V+), dupa ce ati apasat in prealabil butonul Speak, insotit de un martor Led. Atunci cand doriti sa incheiati comunicarea prin microfon, reapasati butonul Speak.
Pentru a declansa alarma, apasati butonul de Music/Alarm si va fi porni in prima faza muzica, pentru alarma, este necesara apasarea aceluiasi buton timp de minim 2-3 Secunde. Pentru a opri tonul de sirena, apasati scurt acelasi buton.

Pentru functia de Inregistrare, apasati butonul de Record si incepeti sa recitati textul pe care doriti sa inregistrati, in timp ce un martor Led este aprins intermitent. Pentru a opri inregitrarea apasati acelasi buton, iar martorul Led se va stinge.

ATENTIE! Pentru a obtine o inregistrare cat mai clara, asigurati-va ca pe timpul acesteia, volumul este setat  la minim sau mediu. ( Se recomanda sa faceti o proba in prealabil, pentru a obtine cel mai bun rezultat!)

Pentru a reda inregistrarea, apasati butonul Play, iar pentru a o opri, este necesara apasarea aceluiasi buton.

Atunci cand un stick USB este introdus in aparat, fisierele de pe acesta, vor fi redate cu prioritate, la apasarea butonului Play.

Atunci cand sunt redate fisierele MP3 de pe stick-ul USB, pentru a muta inainta/inapoi se apasa scurt butoanele de volum, iar pentru reglajul volumului se apasa Lung aceleasi butoane, in conformitate cu actiunea dorita, de crestere sau de scadere a volumului.

In orice modul de redare, daca se apasa butonul Pauza/Play ( dintre cele 2 de volum), acesta va intra in modul de vorbit ( speak).
Date tehnice Portavoce Megafon Portabil:

Material PVC
Performanta 15W,
Ajunge acustice max 500m
Acumulator 18650 3.7V - pozitionat in maner, sub capac.

Distorsiunea sunetului:

Timp inregistrare ~ 240s
Pachetul Include cablul de incarcare, acumulatorul si portavocea.

ATENTIE! In cazul in care nu utilizati o perioada mai lunga de timp portavocea, se recomanda sa scoateti acumulatorul  si este indicat sa incarcati acumulatorul timp de minim 6 ore la fiecare 3 luni.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Megafon Portavoce 15W Acumulator 18650, USB si Inregistrare MS16003