STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009 Pret: 216 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Camera Ascunsa
Cod: EC29927

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

Detalii pentru produsul Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009. Este un dispozitiv spion de mici dimensiuni pe care il puteti camufla foarte usor, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra la birou, acasa sau in masina.

Pentru fotografii se trimite un singur SMS catre dispozitiv, iar pozele le primiti inapoi prin MMS. Folositi codurile si textele indicate in manualul produsului, pentru a activa ori dezactiva anumite functii.
Introduceti in dispozitivul GSM o cartela SIM cu PIN-ul dezactivat, din orice retea de telefonie (Vodafone, Cosmote, Orange). Apoi apasati timp de 3-5 secunde butonul de pornire / oprire al dispozitivului, pana cand clipeste o lumina rosie - semn ca SIM-ul a fost detectat si ca acumulatorul nu este descarcat. Scoaterea cartelei SIM opreste automat aparatul, urmand sa apasati din nou butonul, la o fiecare noua utilizare. Cartela SIM este introdusa corect in momentul in care face "click" si se fixeaxa in locasul ei.  Pentru a va proteja intimitatea, va recomandam ca numarul de telefon introdus in aparat sa il stiti doar dumneavoastra. Atentie: acest aparat este destinat pentru supravegherea locuintei dumneavoastra. Este interzis prin lege sa plasati un astfel de aparat in alte spatii! Cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru modul in care va utiliza aparatul!
Apelati numarul aferent cartelei introduse in aparat. Acesta va raspunde in mod automat, si puteti asculta oricand, si de oriunde din lume, tot ce se discuta in proximitatea GSM Spy-ului.
Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon.

 

Caracteristici Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009:
Raza de acoperire ~ 10 metri
Sensibilitate mare
Acumulator incorporat - poate fi incarcat la priza (220V) sau la PC prin mufa USB (cablu USB inclus)
Putere acumulator: Polymer (450mAh)
Dimensiuni : 1.4 cm x 5.5 cm x 4.4 cm
Frecvente: functioneaza in orice retea :frecventele operate 850 MHZ; 900 MHZ; 1800 MHZ; 1900 MHZ
Camera video rezolutie 320x240 film

Frame Rate: 25fps 
Senzor: CMOS
PIXELI: 1.3MIL.

Distanta infrarosu: 0 – 7 metri

Tensiune de lucru : 3.7V  
Autonomie acumulator:~ 4 ore.
Incarcarea acumulatorului se realizeaza la computer/laptop prin intermediul incarcatorului USB, sau la rpiza de 220V, folosind si adaptorul inclus.
Autonomie in stand-by: ~ 3-5 zile, cand este folosit intermitent.
Timp de stand-by: cand nu este folosit: pana la 12-15 zile.
Memorie: card microSD (nu este inclus).


Acest dispozitiv este foarte practic avand in vedere ca are doua functii:functie de microfon spion si camera de supraveghere.Intregistrarile facute cu aceasta camera se pot stoca pe un microSD card(nu este inclus in pachet).
Microfonul spion are functie de reportofon,cu un singur sms puteti activa functia de reportofon.Intregistrarile audio pot fi stocate pe un micro sd card.
Dispozitivul are incorporata o micro camera,puteti activa camera sa faca poze si sa le trimita pe telefonul dumneavoastra activand setarile pentru mms.
Daca considerati ca aveti nevoie de mai multe dovezi si tebuie sa faceti audio video fisiere printr-un simplu sms puteti activa functia de inregistrare AVI pe card.

Pachetul contine:
1x Microfon GSM cu camera ascunsa
1x Cablu USB + adaptor incarcare la 220V.


Recomandam incarcarea produsului inainte de fiecare utilizare!
La detectia a unor sunete sau a unei voci dispozitivul va apeleaza, si va permite sa ascultati.
Acest dispozitiv face parte din categoria noua de microfoane gsm spion de calitate superioara. Acum cu un microfon mult mai sensibil.
Poate fi folosit ca si SISTEM DE ALARMA!!!
Se instaleaza intr-o locuinta si cand detecteaza zgomot va apeleaza pe telefonul dumneavoastra. Este un dispozitiv de dimensiuni mici, usor de camuflat, usor de utilizat. Dedicat monitorizarii audio si video.
Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul, (functia A)si acesta raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este instalat.
Acest model are si functia CALL BACK-VOICE ACTIVATION (functia B), adica va suna pe un numar prestabilit cand va detecta zgomot. Nu are sonerie sau speaker. Este un dispozitiv spion foarte discret si usor de utilizat. Securizati orice zona in cateva secunde si monitorizati-o de la orice distanta!
Senzor de sunet (45db) , va apeleaza automat cand sesizeaza zgomot. Functia poate fi activata/dezactivata prin SMS.
Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul si acesta raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este instalat.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Mini Sistem Alarma MMS si Apel GSM SIM cu Senzor PIR X9009