STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608

69 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608 Pret: 69 Lei

Categorie: Ingrijire Personala si Profesionala Aparate Ingrijire si Frumusete
Cod: EC34660

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Oglinda Machiaj Cosmetica Iluminata cu 22Led-uri, functioneaza pe baza a 4 baterii de tip AA ( nu sunt incluse in pachet), are un buton de ON/OFF, iar aprinderea si reglajul intensitatii luminii se realizeaza prin intermediul sistemului cu touch.

Aceasta oglinda este foarte utila pentru aplicarea machiajului, pieptanarea parului sau pensarea sprancenelor si este realizata cu design decorativ atractiv.

Acest produs, pe langa utilitatea practica, are marginile iluminate cu ajutorul celor 22 leduri din dotare, pentru o reflectare uniforma a imaginii.

 Este un produs excelent pentru ingrijirea cosmetica zilnica. 

Datorita designului elegant se incadreaza armonios in orice baie sau dormitor.

Oglinda cu leduri se roteste 360 de grade si functioneaza cu ajutorul celor 4 baterii R6 (AA), care  nu sunt incluse in pachet.

Instructiuni de folosire:

Odata introduse ( in cele 2 zone special concepute, de pe spatele oglinzii) cele 4 baterii de tip AA( neincluse), comutati butonul de pe spatele produsului din pozitia OFF in pozitia ON. Dupa ce ati comutat butonul, apasati zona  de touchscreen marcata cu cerc, pentru a aprinde cele 22 de Led-uri cu lumina alba RECE. Pentru reglarea intensitatii luminii, tineti apasat cateva secunde pe zona cu touch, pana ce Led-urile isi modifica intensitatea, iar atunci cand au ajuns la luminozitatea dorita de dvs puteti sa incetati contactul cu touch-ul. Dupa ce ati terminat de utilizat produsul, comutati din nou butonul de Pornit/Oprit, din pozitia ON in pozitia OFF, pentru a nu se aprinde led-uri in cazul il care este atins in mod accidental Touch-ul.

Dimensiuni: 22 cm lungime oglinda; 27cm lungime cu tot cu suportul de sustinere; 17cm latime.

Oglinda poate fi rotita 360 de grade,  avand optiunea de a fi pozitionata atat pe verticala cat si pe orizontala.

Suportul de sustinere se introduce in piciorul de pe spatele oglinzii, pentru a putea dumneavoastra sa pozitionati oglinda in orice loc doriti, fie pe dulap in baie sau pe masuta de machiaj din dormitor.

La baza oglinzii, suportul de sprijin are un spatiu tip tava de depozitare pentru machiaje, bijuterii, pensule, trusa de manichiura, penseta sau orice aveti nevoie la indemana atunci cand utilizati produsul.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608

Alexandra

Rating

Nota 10, recomand cu drag.

Cioca Claudia

Rating

Am primit oglinda si sunt incantata de ea, merita banii, mai ales ca pe alte site-uri e mult mai scumpa.

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Oglinda Cosmetica Iluminata 22LED cu Touch si Lumina Reglabila XR1608