Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550

252 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550 Pret: 252 Lei

Categorie: Radiatoare Electrice
Cod: EC42734

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Radiator infrarosu Hausberg HB-8550, 2500 W, Clasa de protectie: IP20, termostat reglabil, montabil pe perete, corp din metal, eficienta maxima.

Radiatoare cu infrarosii – Hausberg hb-8550 caldura locala , sursa de caldura rapida si eficienta.

A NU SE PORNI SI A NU SE FOLOSI NICIODATA IN POZITIE VERTICALA, ACEASTA DUCE LA ARDEREA REZISTENTEI! GARANTIA NU ACOPERA ASTFEL DE DEFECTIUNI.

Dimensiuni 84cm x 20cm x 10cm.

Un spatiu de locuit confortabil presupune o temperatura confortabila, placuta in incapere. Nimanui nu-i face placere sa inghete, insa sistemul de incalzire conventional nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Ganditi-va de exemplu la perioada de tranzitie intre anotimpuri sau la zilele de vara deosebit de racoroase, care nu sunt chiar o exceptie la latitudinea noastra. Uneori este chiar necesar sa incalziti rapid camera de baie. Radiatoarele cu infrarosu sunt optime pentru astfel de domenii si scopuri de utilizare. 

Caldura este generata imediat dupa ce ati pornit acest aparat practic. Radiatoarele cu tehnica cu infrarosu sunt utilizabile universal si flexibil. Fiind aparate de incalzire multifunctionale, puteti utiliza radiatoarele cu infrarosu oriunde, acestea fiind adecvate atat pentru interior cat si pentru exterior, in functie de varianta constructiva. Daca folositi un radiator cu infrarosu modern, in curand nu veti mai dori sa renuntati la aceasta sursa de caldura rapida!

Suprafata incalzita de un radiator de caldura cu infrarosu 2500 W = Interior cca. 25 mp / Exterior cca. 17 mp.

Avantajele unui radiator cu infrarosu:

Energoeficient, economic si rentabil

Sistemele de incalzire obisnuite incalzesc si ele, fara discutie. insa toate metodele de incalzire necesita o perioada de preincalzire si genereaza costuri corespunzatoare. Acest lucru este sesizabil indeosebi atunci cand va doriti un ambient calduros doar pentru scurta vreme. Cine prefera sa doarma intr-un dormitor racoros, nu va dori totusi sa inghete dimineata la baie si apoi la micul dejun. Dupa care paraseste locuinta si revine abia dupa o zi lunga de lucru. Pentru ca sistemul de incalzire centralizata sa atinga temperaturile dorite, acesta trebuie sa functioneze permanent.

Nu conteaza daca incalziti cu gaz, combustibil lichid sau caldura de la centrala de termoficare: Costurile sunt semnificative. Inclusiv in cazul sistemelor de incalzire alternative precum cele cu lemn, carbuni sau peleti exista atat costuri cat si perioade de preincalzire apreciabile. Radiatorul cu infrarosu il porniti in schimb numai atunci cand aveti efectiv nevoie de caldura. Radiatorul nu necesita o faza de preincalzire. Mediul ambiant se incalzeste imediat, mai rentabil de-atat nu se poate. Economisiti costurile cu energia, timpul si nervii, folosind un radiator cu infrarosu energoeficient oriunde doriti sa beneficiati rapid de o ambianta calduroasa!

*Caracteristici:

- Putere: 2500W.

- Voltaj: 220-240V.

- Frecventa: 50/60Hz.

- Clasa de protectie: IP20.

- Termostat pentru reglarea temperaturii.

- Montabil pe perete.

- Corp din metal.

- Eficienta maxima.

Dimensiuni 84cm x 20cm x 10cm.

A NU SE PORNI SI A NU SE FOLOSI NICIODATA IN POZITIE VERTICALA, ACEASTA DUCE LA ARDEREA REZISTENTEI! GARANTIA NU ACOPERA ASTFEL DE DEFECTIUNI.

 

 

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Radiator Infrarosu de Perete, cu Termostat, 2500W Hausberg HB8550