STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Rola Linoleum 1mx20m DC27049

200 Lei

Rola Linoleum 1mx20m DC27049 Pret: 200 Lei

Categorie: Home
Cod: EC38600

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Rola Linoleum 1mx20m DC27049

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Rola Linoleum cu dimensiunile de  1m latime pe 20m lungime, DC27049, reprezinta  un produs usor de montat si intretinut, rezistent la uzura si la abraziune, fiind si extrem de versatil si usor de curatat.

Linoleumul este confortabil si absoarbe presiunea, fiind potrivit pentru camere in care oamenii petrec mult timp, precum birourile, salile de operatii, bucatariile, precum si pentru incaperile ce necesita intretinere intensa, precum cele din gradinite, scoli sau institutii medicale., etc.

Pentru a curata pardoseala de linoleum trebuie doar sa o aspirati periodic si sa o stergeti cu o carpa umeda adaugand cateva picaturi dintr-un produs de curatat cu pH neutru.

Daca pardoseala de linoleum isi pierde stralucirea si prospetimea, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa o frecati cu un produs de lustruit. In acest mod, isi va regasi aspectul dinainte imediat.

Dimensiuni rola: 1m latime cu 20m lungime.

Se recomanda ca intotdeauna sa cumparati mai mult linoleum decat ar fi dimensiunile necesare. Cand taiati materialul, luati-va o marja suplimentara de cel putin 20 de centimetri.

ATENTIE! Instalarea linoleumului necesita cateva actiuni preliminare.

Inainte de montarea pardoselii de linoleum, este necesara indepartarea corespunzatoare a pardoselii existente.

Stratul de baza pe care este montat linoleumul trebuie sa fie uscat, curat si neted. Daca suprafata nu este neteda, utilizati o unealta de netezire a pardoselii.

Pardoseala trebuie sa fie tinuta in incaperea in care va fi montata cel putin 24 de ore, la temperatura incaperii pentru ca aceasta sa se aclimatizeze conditiilor din locuinta.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Atentie! Culoarea poate diferi usor in functie de rezolutia utilizata!

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Rola Linoleum 1mx20m DC27049 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Rola Linoleum 1mx20m DC27049 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Rola Linoleum 1mx20m DC27049

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Rola Linoleum 1mx20m DC27049

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Rola Linoleum 1mx20m DC27049