STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01 Pret: 262 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Camera Ascunsa
Cod: EC31077

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

Detalii pentru produsul Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01Spy DV Camera SE-D01. Scrumiera cu functie de inregistrare audio-video ce poate fi controlata prin telecomanda. Are senzor de miscare si memorie integrata 4GB.

Capacitate acumulator 3.7V: maxim 1200 mAh.

Formate video: AVI

Rezolutie Video: 640 x 480 ,

Rezolutie Foto: 1280x960.

ATENTIE: Nu utilizati telecomanda pentru a face poze sau video in timpul incarcarii! Acest lucru poate duce la defectarea placii de baza si a chip-ului, acest lucru nefacand obiectul garantiei.

Functionalitate:

  • Scrumiera este unul dintre cele mai cautate produse deoarece este foarte usor de mascat in orice incapere fiind o scrumiera obisnuita, avand aceasta utilitate. 
  • Prin intermediul microcamerei ascunse, puteti inregistra audio-video momente indite sau dovezile pe care le doriti, deasemenea puteti realiza fotografii sau doar inregistrari audio.
  •  Scrumiera cu camera spion va da posibilitatea sa surprindeti momnentele importante chiar daca nu sunteti prezent prin activarea senzorului de miscare, acesta porneste inregistrarea in momentul in care detecteaza miscare pe o raza de pana la maxim 6 metri. 
  • Deasemenea aparatul poate fi controlat si prin telecomanda din dotare, astfel prin simpla apasare a unui buton puteti surprinde exact momentele importante.

 Functii principale:

  • Inregistrare audio-video de calitate buna
  • Functie reportofon: doar inregistrare audio
  • Senzor miscare: se activeaza in mod automat inregistrarea cand sesizeaza miscare pe o raza de 6m
  • Telecomanda: control de la distanta
  • Autonomie mare: pana la 180 de minute de inregistrare audio-video
  • Foarte usor de mascat: poate fi lasat la vedere fiind scrumiera normala

 Mod de utilizare:

  • Pentru folosirea functiilor spy se comuta pe ON butonul din compartimentul secret (aflat pe spatele scrumierei sau, dupa caz, in lateralul ceasului prin simpla detasare a capacului)
  • Folosind telecomanda din dotare puteti realiza inregistrarile dorite prin simpla apasare a butonului corespunzator functiei
  • Inregistrare video: apasati butonul pe care este desenat o camera video
  • Fotografiere: apasati butonul cu icoana unui aparat foto
  • Reportofon: apasati butonul pe care este desenat microfon
  • Activare senzor de miscare: apasati butonul pe care este desenata o silueta in timp ce aparatul este in stand-by.
  • Pentru descarcarea inregistrarilor conectati aparatul la PC prin intermediul cablului USB din dotare, iar PC-ul va citi cardul
  • Pentru incarcare dispoitivului spion, acesta se conecteaza la PC prin intermediul cablului USB

 Accesorii:

  • Scrumiera cu camera ascunsa
  • Telecomanda
  • Cablu mini USB to USB
  • Adaptor 

Mentiuni:

Atentie! Dispozitivul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare.

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01 poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Scrumiera cu Camera Ascunsa si Telecomanda SED01