STIMATI CLIENTI, VA INFORMAM CA TOATE COMENZILE SI SOLICITARILE/GARANTIILE SOSITE IN DATA DE 28.03.2024 VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 29.03.2024. ORICE NOTIFICARE SE VA FACE DOAR IN SCRIS, LA ADRESELE contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com , TELEFOANELE SI ADRESELE DE E-MAIL NEFIIND DISPONIBILE ORI MONITORIZATE. DACA AVETI O SOLICITARE URGENTA, O RECLAMATIE SAU UN RETUR, VA RUGAM SA NE TRIMITETI E-MAIL LA contact@econvenabil.ro si econvenabil@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere!

Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori

270 Lei

Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori Pret: 270 Lei

Categorie: Jucarii si Jocuri Copii, Articole Bebe Trotineta Copii
Cod: EC40515

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Trotineta Copii Micro Scooter 5in1 Graffiti in Diverse Combinatii de Culori!

Trotinetele cu scaunel pentru copii, cu varste de 1-8 Ani, greutate maxim 40Kg, reprezinta un cadou fantastic pentru fiecare copil - plimbarea pe trotineta imbunatateste dezvoltarea fizica si psihomotorie. Invata copiii sa mentina echilibrul in timpul conducerii si sa-si imbunatateasca abilitatile motorii. Perfect ca o introducere in invatarea de a merge cu bicicleta in mod independent si, mai presus de toate, este foarte distractiv!

Scaunelul reglabil pe 3 pozitii de inaltime permite micutului sa descopere lumea din jurul lui si ii ofera momente de distractie.

Mânerul parental al scuterului este reglabil pe înălțime, cu 3 nivele.

Trotinetele Scooter au frana pe roata din spate.

Setul cu scaunel si ghidon cu forma rotunda vin incluse la pachet si se monteaza usor. Scaun detasabil pentru transformare in trotineta.

Pasul 1 - scaunel + cerc-bar pentru 1-2 ani.

Pasul 2 - fara scaunel pentru 2-3 ani.

Pasul 3 - cu Tbar pentru 3-5 ani.

Trotineta cu 3 roti si 5 functii, perfecta pentru copii incepatori si avansati, din material rezistent si usor, cu roti din silicon colorate, scaunel – potrivita pentru copiii mici. Poate fi folosita in sezut la inceput, pana cand copilul invata sa isi tina echilibrul.

Trotineta Grafitti suporta o greutate de maxim 40 - 50 kg, avand ghidonul ajustabil pana la o inaltime de maxim 74 cm.

Roti din silicon, frana pe roata din spate. Trotineta se manevreaza usor din ghidon. Pentru a lua curbele, copilul trebuie doar sa incline usor de ghidon in partea in care doreste sa mearga.

Rotile nu fac zgomot, trotineta merge lin si silentios. Are frana pe roata din spate, iar manerele au striatii anti alunecare.

Trotineta poate fi folosita pe o lunga perioada datorita rezistentei, a functiei de reglare pe inaltime, si a componenetelor detasabile.

Varsta recomandata 2 – 5 ani, in functie de abilitatile copilului si de greutatea sa.

Scaunul este detasabil, iar placa are striatii speciale antialunecare.

Trotineta are mai multe functii:

  • trotineta cu scaunel si maner de impins – ce o transforma intr-o moderna mini-tricicleta pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 – 3 ani. De regula, poate fi utilizata dupa 2 ani, dar daca copilul are echilibru bun si se adapteaza usor cu mersul, se poate si mai devreme, ea fiind stabila si usor de manevrat;
  • trotineta tip scuter vehicul ride on pentru copii, datorita scaunelului, copilul poate merge pe trotineta in pozitie de sezut, fara manerul de impins;
  • trotineta scooter 5 in 1 cu 3 roti clasica ce poate fi folosita in mod natural, pana la varsta de 5-6 ani datorita ghidonului reglabil;

Include cosulet pe ghidon, scaunel detasabil.

Categorie varsta recomandata: 2 – 5 ani.

Dimensiuni( aproximative):

Roți față: 120 x 28 mm, Roată spate: 80 x 54 mm

Dimensiune platformă: 34 x 11 cm

Înălțime de la podea la lateral: 25-31 cm - x 14 cm  

Înălțime T-bar de la 63 la 71 cm  

Înălțimea mânerului O pentru parinti 54-70 cm

Dimensiune scuter asamblat 55 x 13 x 89 cm

Unghi de virare maxim: 45 de grade

Rulmenți: ABEC-7

ATENTIONARI!

Se recomanda utilizarea produsului sub atenta supraveghere a parintilor sau a unui adult!

Se recomanda purtarea unui echipament de protectie (casca, genunchiere si cotiere).

Este nevoie sa acordati timp copiilor pentru a invata bazele practicarii, a stapanirii vitezei si a franarii in orice situatie si in orice conditii meteo (mai ales pe soluri umede), asadar supravegherea atenta unui adult este mai mult decat necesara.

Nuanta produsului poate diferi usor in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra.

CULORILE SI DESIGNUL PIESELOR INCLUSE IN SET, POT DIFERI IN FUNCTIE DE LOTUL SI DE STOCUL DISPONIBIL!

EXEMPLU MONTAJ PENTRU TOATE MODELELE DE TROTINETE 5IN1:

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Trotineta Copii 5in1 1-8 Ani, Manere T O Scooter Graffiti Div.Culori