Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V

510 Lei

Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V Pret: 510 Lei

Categorie: Supraveghere, Securitate Sonerii Wireless, Senzori Alarma
Cod: EC34765

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V

Acest sistem pentru usa casei sau a apartamentului va ofera atat siguranta ca niciun vizitator nu trece neobservat prin fata usii dumneavoastra si nu va poate privi prin vizor in interiorul casei. Sistemul este 2 in 1, cu urmatoarele functii: vizor (vedeti de la distanta cine este la usa dumneavoastra) si Sonerie pentru intrarea in casa.

Caracteristici pentru Vizor Usa cu Camera Video:

Diametru vizor (locas camera): ~ 1cm
Dimensiune Vizor: 6.5 x 6.5 x 1.5 cm (inaltime x latime x adancime), cu prelungirea adancimii pana la 3.5cm ( tub pe spatele vizorului)

Diagonala Ecran LCD: 3 inch (~7 cm)

Unitatea Interioara cu ecran LCD se alimenteaza  direct de la priza 220V, prin intermediul ALIMENTATORULUI, inclus in pachet, avand lungimea cablului de 300cm.

Nu aveti nevoie sa trageti cabluri ori sa faceti gauri suplimentare in usa. Unitatea cu display poate fi securizata pe usa cu banda dublu adeziva, insa pentru cei ce prefera o fixare mai sigura, exista posibilitatea fixarii prin intermediul suruburilor.

Camera Vizorului de Usa este dotata cu 4 Led-uri cu Infrarosu, pentru a imbunatati vederea pe timpul noptii. Acestea se activeaza in mod automat la caderea serii.

Sistemul Include si Buton de Sonerie pentru Casa, marcat vizibil - situat in partea de jos a ramei vizorului cu camera.

Se poate instala pe majoritatea usilor.

Fotografiaza si stocheaza imaginea persoanei care a sunat la sonerie, pentru a vedea cine v-a cautat cand nu ati fost acasa. Puteti vedea cine v-a cautat din meniul unitatii cu ecran LCD.

Acest produs suport un Card SD de maxim 32GB.

Camera are incorportata si functia de Zoom X3.

Soneria dispune de 32 de melodii, din care puteti alege.

Produsul dispune si de functia de Data si Ora, iar daca acestea sunt setate, pozele si videoclipurile inregistrare vor fi marcate cu acestea conform timpului si orei curente la care s-a inregistrat.

Camera are inclus un acumulator BL-5C, 3.7V Li-Ion. Atunci cand acumulatorul se descarca,  produsul va emite un semnal sonor de avertizare.

Gaurade vizor prin care se va introduce camera este necesar sa fie intre 14-35mm.

Grosimea usii pe care doriti sa montati produsul trebuie sa se incadreze intre 35-100mm.

Dimensiuni unitate cu ecran LCD: ~147x83x19mm

Instructiuni:

1. Sonerie: atunci cand vizitatorii apasa butonul soneriei, aceasta va emite un sunet de avertizare ales de catre dumneavoasta din gama larga de 32 de tonuri,  iar ecranul LCD se va aprinde automat in timp ce imaginile vor incepe sa se transmita pentru a vedea cine a ajuns la usa dumneavoastra.

2. Camera: atunci cand vizitatorii apasa butonul soneriei, ecranul LCD se va aprinde , iar inregistrarile se vor salva pe cardul SD  introdus de dumneavoastra ( nu este inclus in pachet), fisierele fiind marcate cu data si ora.

3. Camera 2: atunci cand doriti sa vizualizati mediul inconjurator prin intermediul vizorului, sau doriti sa surprindeti o anumita actiune,  tot ce trebuie sa faceti este sa apasati scurt pe butonul de On/Off pentru a porni ecranul, iar o a doua apasare scurta va face o poza; pentru oprie se apasa lung acelasi buton.

4.Video: in meniu, setati functia video, iar aceasta va inregistra filmulete de 10 secunde ale vizitatorilor.

5. Replay: functia de Preview din meniu, ofera posibilitatea  de a relua si vedea toate inregistrarile, apasati scurt butonul On/Off pentru a le porni.

Montaj:

  1. 1.   Dupa selectarea locului in care doriti sa plasati vizorul si camera acestuia , in cazul in care usa nu are deja un orificu destinat vizorului este necesar sa se  creeze o gaura in usa in locul ales intre 14-35mm diametru.

ATENTIE! Grosimea usii trebuie sa se incadreze intre dimensiunile : ~35-100mm

  1. 2.       Introduceti prin latura exterioara a usii, partea cu camera a vizorului si conectati mufele acesteia la panoul de pe spatele unitati cu LCD.
  2. 3.       Conectarea se realizeaza prin introducerea mufei cu fire  de pe spatele camerei in mufa cu  pini, nu inainte de a trage firele prin orificiile specificate, a panoului cu banda adeziva tip capac pentru zona mufei.
  3. 4.       Dupa conectarea mufelor, se poate aseza si unitatea cu LCD pe interiorul usii (( prin lipirea cu banda dubla adeziva, asta in cazul in care nu doriti sa montati produsul cu suruburi, ceea ce va consta in crearea de gauri pentru suruburi, in functie de dimensiunile usii)

ATENTIONARI:
PRODUSUL FUNCTIONEAZA DOAR PRIN ALIMENTARE PERMANENTA LA PRIZA 220V. ( ALIMENTATORUL ESTE INCLUS IN PACHET)

TEMPERATURI DE FUNCTIONARE -25Co SI +55Co

EVITATI POZITIONAREA CAMEREI IN BATAIA DIRECTA A RAZELOR DE SOARE, ACEASTEA POT AFECTA ATAT PRODUSUL IN SINE SI RANDAMENTUL ACESTUIA CAT SI VIZIBILITATEA  SI CLARITATEA IMAGINII.

FERITI CAMERA DE PRAF, ACUMULARI DE REZIDUURI, TEMPERATURI EXTREM DE RIDICATE SAU CAMPURI SI RADIATII ELECTROMAGNETICE.

DACA IMAGINEA ESTE NECLARA SAU BLURATA, ESTE POSIBIL CA VIZORUL SA FIE POZITIONAT IN BATAIA DIRECTA A RAZELOR SOLARE SAU ESTE PREA INTUNECATA SAU NECLARA ATMOSFERA DE AFARA( CEATA, LAPOVITA, NEGURA, PACLA, ETC.)

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Vizor Usa cu Camera Video, Sonerie, Ecran LCD cu Zoom 220V