Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa

263 Lei

Disponibilitate: Furnizor

Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa Pret: 263 Lei

Categorie: Jucarii si Jocuri Copii, Articole Bebe Jucarii Copii
Cod: EC40420

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Centru de activitati convertibil pentru Copii, 3in1, Tarc, salteluta activitati si loc de joaca cu Jucarii si Bile in forma de Broscuta Testoasa, stimuleaza dezvoltarea senzoriala, motorie si coordonarea celor mici.
Atunci cand trageti in sus laturile de plasa se transforma intr-un mic tarc de joaca cu 30 de bile colorate ce pot fi stocate in capul broascutei, cu salteluta din material moale ofera confort în timpul jocului .

Covorasul este fabulos colorat, realizat din materiale diverse, multi-colorate, moi la atingere. Este centrul distractiv perfect pentru fiecare copil mic.

Covorasul va incuraja in plus copilul sa desfasoare activitati cognitive si sa-si dezvolte abilitatile motorii.

Fiind copii, jucariile amuzante in forma de animale va incurajeaza sa va ridicati, iar tema colorata va incurajeaza sa invatati despre forme si culori.

Centrul de activitati se va putea folosi pe etape de dezvoltare:

1. Salteluta de activitati confortabila cu diferite texturi de materiale dezvolta simturile si functiile motorii, avand o arcada cu diferite jucarioare pentru stimulare vizuala, senzoriala, motorie, in perioada 0 – 6 luni;

2. Centru de activitati cu arcada pentru bebelusi si copii, salteluta de activitati se transforma intr-un tarc de joaca unde bebe se poate juca in siguranta in perioada in care incepe sa se ridice in sezut, se va intinde dupa jucarioare, ii puteti oferi si bilele colorate pentru distractie maxima.

3. Piscina cu bile, pentru perioada in care bebe are miscari mai sigure, dupa 1 an, salteluta poate fi folosita cu rol de piscina cu bile, dexteritatea este din ce in ce mai dezvoltata iar mingiutele de plastic pot fi introduse prin orificiile laterale.

Dimensiuni:

- lungimea de la cap 92cm

- latimea de 69cm

- inaltime 49cm

- diametrul mingii : aproximativ 5 cm

Atentionari!

Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.
Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului.
Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul.
Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate.
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

ATENTIE! CULORILE SI DESIGNUL PIESELOR INCLUSE IN SET, POT DIFERI IN FUNCTIE DE LOTUL SI DE STOCUL DISPONIBIL!

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Centru de activitati Copii 3in1 cu Jucarii si Bile Broscuta Testoasa