Plata si Livrare

Plata se face ramburs curierului, CASH (NUMERAR) SAU CU CARDUL DIRECT LA CURIER sau se poate efectua in avans prin O.P. pentru comenzile cu valoarea produselor de minim 500 RON ( este necesar sa solicitati proforma in casuta Alte Detalii inainte de a finaliza comanda). 

Comanda minima in magazin este specificata pe paginile produselor (contravaloare produse).

Pentru finalizarea comenzii si pentru stabilirea detaliilor de livrare, veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant Econvenabil.ro. Comanda dumneavoastra va fi expediata doar dupa confirmarea telefonica.

Coletele se expediaza prin firma de curierat rapid Cargus, in toate localitatile de pe teritoriul Romaniei (cu exceptia catorva localitati din judetul Tulcea, specificate pe site-ul curierului Cargus), fara a se percepe taxe pentru Km suplimentari. Expedierea coletelor se face prin intermediul CARGUS, in toate localitatile din tara (cu exceptia catorva localitati din judetul Tulcea, specificate pe site-ul curierului Cargus), de luni pana vineri. Livrarea se poate face si sambata, foar in resedintele de judet si in localitatile mai mari, dar trebuie sa ne solicitati acest lucru la observatii/detalii comanda. Cargus livreaza, de obicei, in intervalul orar 10:00 - 18:00, cu apel telefonic in prealabil. Va rugam sa tineti cont de acest interval orar si sa ne furnizati adresa la care veti fi gasiti de luni-vineri. Daca sunteti la serviciu pana la orele maxime de livrare, va rugam sa ne indicati adresa de la serviciu.

Coletul va contine, pe partea exterioara (intr-un plic autoadeziv transparent): AWB (nota de transport cu cod de bare). Factura si certificatul de garantie le primiti pe e-mail, la adresa completata de dumneavoastra. Va rugam sa va asigurati ca ati completat corect adresa de e-mail. Tot pe e-mail primiti si AWB-ul coletului dumneavoastra, pentru a putea urmari mai usor expeditia la curier.

 

Cum comand Online ?

0.1 COMANDA FARA CONT – Mai simplu nu se poate!

Cum comandati rapid, fara a inregistra un cont?

  1. Adaugati produsul / produsele in cos, in cantitatile dorite.
  2. Mergeti la Cosul de Cumparaturi care are simbolul unei sacose – in partea de sus a paginii. Apasati pe butonul mare de jos MERGI LA PASUL URMATOR.
  3. Sub optiunea de Inregistrare/Logare, aveti direct optiune de COMANDA FARA CONT, in care trebuie sa completati campurile necesare pentru LIVRARE, optand pentru Persoana Fizica sau Persoana Juridica (daca este cazul): nume complet, adresa completa, telefon – pentru livrare si neaparat o adresa de e-mail pentru a avea unde sa va trimitem factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru Persoanele Juridice (firme), sunt cerute si CUI, NRC. Daca adresa de facturare este aceeasi cu cea de Livrare, doar bifati casuta respectiva, apoi apasati butonul mare de jos MERGI MAI DEPARTE.
  4. Ultimul pas arata totalul de plata, inclusiv taxa de transport. Daca aveti observatii la comanda, le puteti completa acum in campul Alte Detalii. Vi se solicita sa bifati ca Sunteti de acord cu Termenii si Conditiile magazinului si apoi apasati pe butonul mare TRIMITE COMANDA.

Gata, comanda dumneavoastra a fost inregistrata, urmeaza sa va contactam telefonic pentru confirmare.