Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil

53 Lei

Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil Pret: 53 Lei

Categorie: IT Media Periferice PC Accesorii GSM
Cod: EC36104

Taxa de Transport Fixa - 24 lei, Livrare in ~2-3 zile. Plata RAMBURS CASH sau cu CARDUL direct la curierul Cargus. 

INTREBARILE SI RECLAMATIILE SE PREIAU PE E-MAIL econvenabil@gmail.com / contact@econvenabil.ro

COMENZILE SE PRIMESC ONLINE, OFERIM OPTIUNEA COMANDA RAPID FARA CONT.
Preturile includ TVA. Telefon si Whatsapp: +40747159999

 
 

Detalii pentru produsul Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil

Cumpara Ieftin pentru tine, sau ofera produsul cadou prietenilor, familiei ori colegilor.

Mini Casca Bluetooth telefon mobil , Anatomica, tip Picatura, pentru urechea dreapta, fabricata in diverse culori, permite utilizatorului sa se  miste liber, fara probleme, fiind foarte confortabila si usor de utilizat, excelenta pentru a asculta muzica sau a raspunde la telefon,  perfecta pentru cei care fac miscare , sunt la volan, fac sport sau au mainile mereu ocupate!

Pe langa posibilitatea de a vorbi la telefon fara sa aveti mainile ocupate, casca dispune si de functie de ascultare muzica, avand capacitatea de a reda orice sunet de pe dispozitivul conectat , puteti asculta muzica sau puteti vedea un film fara a deranja pe cei din jur.

ATENTIE! DATORITA FORMEI, ACEASTA CASCA SE POTRIVESTE DOAR PENTRU URECHEA DREAPTA!

Casca se incarca prin intermediul cablului USB inclus in pachet.
Specificatii tehnice:

- Compatibila cu orce telefon aflat pe piata ce detine tehnologia BLUETOOTH

- Ideal pentru persoane care conduc mult, fac sport sau sunt intr-o continua miscare, avand nevoie de mainile libere intotdeauna

-Dispune de dimensiuni mici, se introduce in ureche, avand o forma tip picatura; se potriveste doar in URECHEA DREAPTA

-Bluetooth V.4.1 + EDR

- Frecventa: 2.402 - 2.480 Ghz

- Distanta functionare: pana la  MAXIM 8-10 metri

- audio input: 35mW

- AC 110V-220V;

-Acumulator 50mAh;

-Dimensiuni:~ 28x16x15mm;

-Greutate:  ~6 grame

-Durata incarcare 2h

Setul contine: casca si cablu de incarcare USB

Instructiuni de utilizare:

  1. Pentru a porni casca, apasati minim 3 secunde pe butonul On/Off, pana cand se va auzi un sunet care sa confirme pornirea. Imediat cum porneste, casca activeaza functia de bluetooth si permite dispozitivului sa fie gasit pe oricare gadget doriti sa il cautati si sa il conectati.  Dupa  ce ati pornit casca, conectati prin Bluetooth telefonul sau tableta dumneavoastra, iar apoi puteti incepe utilizarea acesteia, fara probleme.
  2. Daca doriti sa ascultati muzica, porniti melodiile/videoclipurile/filmele din telefon/tableta, iar sunetul va fi redat cu succes in casca. Controlul volumului se realizeaza din telefon/tableta, casca neavand butoane de reglaj. Atunci cand ascultati muzica puteti da Play/Pauza melodiilor prin intermediul unei apasari scurte a butonului On/Off.
  3. Pentru a raspunde la telefon, atunci cand sunteti apelat, printr-o apasare scurta a butonului On/Off, apelul va fi preluat si convorbirea poate incepe. Pentru a inchide apelul apasati scurt acelasi buton.  Apasand rapid de 2 ori butonul de pe casca, se va apela automat ultimul numar  format de dumneavoastra.

In timp ce ascultati muzica, urmariti filme, emisiuni sau videoclipuri online, apelul va intrerupe orice activitate, oferindu-va sansa de a raspunde imediat acestuia.

  1. Pentru a opri casca, apasati lung butonul de On/Off pana la auzul semnalului de confirmare.

Produsul se fabrica in diverse culori, ALB, NEGRU SI NUDE, disponibile in functie de lotul si de stocul disponibil.

ATENTIE! DATORITA FORMEI, ACEASTA CASCA SE POTRIVESTE DOAR PENTRU URECHEA DREAPTA!

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

 

 

Magazin Online cu Idei de Cadouri Barbati, Femei si Copii, Instalatii Luminoase LEDuri, Decoratiuni si Cadouri de Craciun ieftine, Cadouri de Casa noua, Cununie, Cadouri pentru prieteni, colegi, idei cadouri utile de Paste, Cadouri Copii 1 Iunie, Articole Vacanta, Brazi Artificiali de Craciun, Cadouri Valentines Day, Martisoare 1 Martie de vanzare la pret mic, cadouri idei 8 Martie ziua femeii.  

TOATE PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIA LEGALA SI COMERCIALA.

Fotografia prezentata are caracter informativ. Uneori, pot exista mici diferente de culoare, in functie de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Specificatiile pentru produsul Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil poate fi schimbat fara notificare prealabila, (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Va rugam, inainte sa comandati un produs, sa cititi Termeni si Conditii, Renuntarea la Cumparare si Informatii Utile. NOTA! Este posibil ca, intre perioada de timp in care ati adaugat produsul in cos si momentul trimiterii comenzii, produsele adaugate sa nu mai fie disponibile in toate cantitatile pe care le-ati comandat. In acest caz, veti fi informat(a) telefonic, inainte de expedierea coletului. ECONVENABIL.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor (NU ESTE CAZUL COMENZILOR DEJA PLASATE ORI CONFIRMATE). Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru un produs alternativ. Plasarea unei comenzi nu creeaza obligatii contractuale Vanzatorului decat in momentul expedierii facturii fiscale. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Factura si Certificatul de garantie le primiti pe adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.
Nu exista informatii disponibile privind garantia. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Comentarii clienti

Postati parerea dumneavoastra despre acest produs.

Ce spun utilizatorii despre Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating


Sunteti pe pagina produsului Mini Casca Bluetooth Anatomica tip Picatura pentru Telefonul Mobil